Quakecon 2011'de neler yapılacak?

Mahmut Saral 21.07.2011 - 12:28
Adım adım fuarı gezelim hadi...
id Software'ın geleneksel olarak düzenlediği oyun fuarı Quakecon, bu yıl 4-7 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek. Ödüllü turnuvalar haricinde, organizasyonda neler yapılacağına gelin kısaca bir göz atalım...

Quakecon 2011'de neler yapılacak?
* 4 Ağustos günü, John Carmack'in "hoşgeldiniz" konuşmasıyla fuar başlayacak.
* 5 Ağustos'ta, Bethesda'dan Todd Howard, yılın en çok beklenen RPG'si Skyrim'in sunumunu yapacak.
* Yine aynı gün öğleden sonra, John Carmack, Tim Willits, Todd Hollenshead ve Kevin Cloud'un da katılımıyla "id Software'ın 20. yılı" temalı toplantı gerçekleştirilecek.
* Yine aynı gün, "oyunların bize etkisi" başlıklı bir sohbet başlatılacak ve Raphael Colantonio (Arkane), Harvey Smith (Arkane), Matt Hooper (id Software), Marcus Smith (Insomniac) gibi isimler katılacak.
* 5 Ağustos'un akşam saatlerinde, Human Head'den Chris Rhinehart alacak sahneyi ve Prey 2'nin sunumunu yapacak.
* 6 Ağustos'ta "moderatörsüz" olarak topluluk yöneticileri bir araya gelecek ve sohbet başlayacak: Abbie Heppe (Respawn), Adam Pyle (id Software), Matt Grandstaff (Bethesda Softworks), Nick Breckon (Bethesda Softworks), Ryan Schneider (Insomniac).
* 6 Ağustos, öğleden sonra ise, First Person perspektifine eğilim gösterilecek. Mackey McClandish (Respawn), Drew Murray (Insomniac), Tim Willits (id Software), Julien Roby (Arkane) gibi isimler de orada olacak.
* Aynı günün akşamında ise, PC gözünden donanım pazarı-çalışmaları.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 22:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
Quakecon 2011'de neler yapılacak?
İlginizi Çekebilir