© Copyright 1999-2025 Digitall Entertainment Network
YASAL UYARI!: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya makale/metinlerin tüm hakları Merlin'in Kazanı'na aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbir içerik önceden özel izin alınmadan kullanılamaz.
Bu makale/metin veya yazılar sadece Merlin'in Kazanı tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak iletilebilir ve/veya bunlardan merlininkazani.com adresine link eklenerek alıntı yapılabilir.
Görende inanılmaz olay döngüleri var zanneder.
Adam oynanış sıfır oyun yapıp klişe ilerleyiş ve döngüler ile oyun yapıp birde utanmadan milyonlarca seçim diye reklam yapıyor.
heavy rain i falan oynamamış olsak yiyeceğiz bunu ama sevenide bol.neyse...
Geliştirmeye çalışıyorlar ama gerçek bir oyun olabilmeleri için daha çok yolları var.
Bu halleriyle ne interaktif filmler nede hikaye odaklı oyun..
Şimdi Arabuluculuk yaptığımız, kararlarımızla en iyi sonuca ulaşmaya çalıştığımız bir oyun inanılmaz bir şey. Gerçekten böyle bir oyun düşünülmesi çok orjinal. Kıskandıracak tarzda tamam her şey güzel gözüküyor deyil mi ?
Hayır HER ŞEY 'e iyi şey yakışmaz. Detroid şehri olarak içine girip, mükemmel bir atmosferde dişi karayla yaşayan bir şehir gösteriyorsun, açık dünya oyunu bekliyorsun, evet açık dünya oyunu çok evet belki klişe oldu iyice tamamda arkadaşlar, Kara hikayesi polisiyeden fırlama "rol yapma" kisvesi altında olacak bir oyun mu ? Yok yani bu fikri bambaşka bir yapımda sunamazlar mıydı ? Ben o detroid şehrini görünce ve yapılabilecek açık dünya oyunu aklıma gelince en azından daha mantıklı daha güzel buluyorum.
Ben KARA 'nın hikayesine böyle bir senaryoyu zorlama olarak buluyorum. Kusura bakmasınlar, ismi alıp yapmak istediklerini yapmışlar.
"Acaba burayı daha iyi geçebilir miydim? Bunun olmasını engelleyebilir miydim ki? Yeniden mi başlasam oyuna?"
Konuyla alakası yok ama seçim tabanlı oyun deyince akla ilk Life is Strange geldi. Yeni sezonu hala beklemekteyim. Bir haber çıksa keşke.