Quantum Break: Aynı bir dizi gibi!

Mert Günhan 23.06.2013 - 15:03
Remedy açıklıyor
Yeni jenerasyonun en çok beklenen oyunlarından birisi olan Quantum Break, Remedy'nin yeni ve en büyük projesi olarak göz doldurmaya devam ediyor.

Game Informer ile konuşan yaratıcı yönetmen Sam Lake, oyunun bir bilimkurgu olduğunu ve TV dizilerine çok yakın bir formatta yapıldığını söyledi.

"Çok büyük ve içine girebileceğiniz kurgusal bir dünya yapmaya çalışıyoruz, bunu bir süredir yapmak istiyorduk ve planlarımız arasındaydı fakat artık bu fkri daha da ileri götürmek istyoruz. Hikayelerle ilgili konuşurken, bazı olasılıkları keşfetmeye çalışmak bence çok doğal. Oyunu aldığınız vakit aslında ilk sezonunu alıyorsunuz, bu bütün oyunu ve bütün "şovu" kapsayan bir paket. Bu kapsam nasıl peki, şo ve TV fikirleri birbirine farklı şekillerde bağlantılılar. İsteğimiz şu yönde: oyunda ilerledikçe hikaye ve oyun birbirlerine bağlanmaya başlıyor. Çeşitli kararlar verip sonuçları ile karşılaşıyorsunuz ve sonunu gördüğünüz vakit dizinin yeni bir bölümünü açıyorsunuz"

"Yani aslında seçimlerinizin sonuçlarını oyunda görebileceksiniz. Daha fazla materyal açmak için yapmanız gereken ufak şeyler de size çaktırmadan sunulacak, böylece siz bir bölümü daha bitireceksiniz ve bir diğerini açacaksınız ,böyle işte."

Quantum Break: Aynı bir dizi gibi!

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 16:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
Quantum Break: Aynı bir dizi gibi!
İlginizi Çekebilir