Quantum Break'e Xbox One X uyumluluğu geliyor

Furkan Güler 21.08.2017 - 12:47
Sevilen oyun Microsoft'un yeni konsolunda 4K çözünürlükte çalışacak.
Geride bıraktığımız senenin popüler oyunlarından Quantum Break, çıktığı dönemde bazı kesimler tarafından oldukça sevilmiş, bazı kesimler tarafından olumsuz eleştirilere maruz kalmıştı. Zamanla oynama mekanikleri sayesinde diğer TPS oyunlarına nazaran daha yenilikçi oynanış mekanikleri bulunduran Quantum Break'e Xbox One X uyumluluğu geliyor. Yani başarılı yapımı bundan sonra Xbox One X üzerinde 4K çözünürlükte oynayabileceksiniz. Direkt olarak Remedy'nin doğruladığı bu bilgi sonrasında Xbox One X'te saf 4K çözünürlükte çalışacak oyunların sayısı oldukça genişledi.

Quantum Break'e Xbox One X uyumluluğu geliyor
Grafikleri ve özellikle yüz animasyonları ile başarılı bir yapım olarak kabul edilen Quantum Break'in 4K çözünürlük desteği sayesinde daha kaliteli olacağını söyleyebiliriz. Diğer bir yandan Microsoft'un Xbox One için yapacağı duyuruların sonu gelmedi. Gamescom süresinde duyurularına devam edeceğini belirten Microsoft'tan yeni haberler görebiliriz. Oyunun şimdilik Xbox One X'te nasıl görüneceği dair bir video paylaşılmadı. Fakat Gamescom fuarı bitmeden Quantum Break ile alakalı bir video göreceğimizden emin olabiliriz.

Xbox One X için daha hangi oyunların 4K çözünürlük desteğine sahip olacağını merak ediyoruz. Ancak tahminlere göre satış rakamları konusunda başarılı her oyun Xbox One X'te 4K çözünürlükte çalışacaktır.
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 18:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
Narutolga
Narutolga 21.08.2017 13:28
Grafikleri bence o kadar da başarılı değildi. Dayamışlar direk blur'u al sana grafik!
MKY
MKY 21.08.2017 21:32
Bence son zamanlarda çıkmış en sağlam grafiklere sahip oyun
MK Okuru
MK Okuru 21.08.2017 17:11
gördüğüm en iyi grafikli oyundu
Kalan Karakter: 300 Gönder
Quantum Break'e Xbox One X uyumluluğu geliyor
İlginizi Çekebilir