Quantum Error için yeni tanıtım videosu, bu hafta sonu gelecek

Mehmet Akif Zımba 3.06.2020 - 11:30
PlayStation özel yapımlarından birisi olan ve jenerasyonlar arası uyumluluğa sahip olan Quantum Error için yeni bir tanıtım videosu yolda.

Jenerasyonlar arası uyumluluğa sahip olan PlayStation özel oyunu Quantum Error, hem PS4 hem de PS5 konsolları için geliştiriliyor. Çıkış tarihi belirsizliğini korumaya devam ederken, Quantum Error ile ilgili yeni detaylar görebileceğimiz yeni bir tanıtım videosu yakın zamanda bizlerle paylaşılıyor olacak.

Şimdiye kadar bu oyunla ilgili pek de bir bilgi edinememiş olduğumuzu düşününce, bu tanıtım videosu daha da ilginç bir hale geliyor. Oyun hakkında şu ana gördüklerimiz, kısa bir duyuru videosu ve bu video içerisinde bulunan bazı oynanış görüntülerinden ibaret.

Quantum Error, yılın sürprizi olma potansiyelini koruyor

Teamkill Media isimli bir geliştirici ekip tarafından geliştirilen oyun, ilk defa Mart ayının sonlarına doğru duyurulmuştu. Bu oyunun çok fazla oyunları bulunmayan bir ekibin elinden çıkacak olan bir oyun olması, beraberinde bazı soru işaretlerini de getiriyor. Yine de elimizde PS5 üzerinde yayımlanacak olan, kısıtlı sayıda oyun var. Tam da bu sebeple, pek de bir seçeneğimiz bulunmuyor gibi. Şimdilik elimizdekinin değerini bilmemiz gerekiyor.

Teamkill Media, Quantum Error resmi Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda, haberimize konu olan bu tanıtım videosunun ne zaman geleceğini bildirildi. Bu paylaşıma göre oyunla ilgili yeni detaylara, 6 Haziran Cumartesi günü GamesRadar tarafından düzenlenen Future Games Show'da erişebileceğiz.

Quantum Error için yeni tanıtım videosu, bu hafta sonu gelecek

PlayStation 5 için düzenlenen The Future of Gaming etkinliği iptal olmuş olsa bile, bu konsola gelecek oyunlardan bazılarını görebileceğiz en azından. Bu yüzden, Quantum Error hakkında, bizleri tatmin edecek detaylar verilse gerçekten iyi olur. Artık bir PS5 oyununa ait, uzun metrajlı bir oynanış videosunu, hak ediyoruz açıkçası.

Oyunu bu haberde ilk kez duyanlarınız varsa da, hemen kısa bir şekilde üzerinden geçelim. Quantum Error, bir FPS korku oyunu. Oyunun hikayesi ise, bir grup itfaiyecinin Farallon Islands isimli bölgede yaşadıkları, olağanüstü olaylara odaklanıyor. Geliştirici ekibin söylediğine göre, bu oyunda Dead Space'e ait esintiler hissedeceğiz.

İlk başta PlayStation özel yapımı bir oyun olarak satışa sunulacak olsa da, Quantum Error'ın ileride Xbox Series X ve PC platformlarına da gelebileceği söyleniyor. Umarız oyunun önümüzdeki Cumartesi günü yapılacak olan gösteriminde, tatmin edici detaylar ve oyunun çıkış tarihine dair daha net bilgiler ediniriz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 12:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.06.2020 15:40
Ve biz bitkisel hayattaki oyuncular için pc'de yok. uyumaya devam
Kalan Karakter: 300 Gönder
Quantum Error için yeni tanıtım videosu, bu hafta sonu gelecek
İlginizi Çekebilir