Queen ve Super Smash Bros bir araya geldi! Sonuç mükemmel

Ersin Kılıç 12.11.2018 - 14:35
Oyunun kendi tanıtımından çok daha güzel!

Nintendo Switch için çıkacak Super Smash Bros Ultimate şu sıralar oyun severlerin en çok beklediği yapımların başında geliyor. Dikkat çeken son tanıtım videosundan sonra beklentinin çok daha yükseldiği oyun, 80'den fazla oynanabilir karakteriyle de seri için yeni bir rekora imza atacak.

Queen şarkısı Super Smash Bros ile bir araya geldi

işte bu kadar iddialı ve beklentinin büyük olduğu oyun için Nintendo firması da tanıtımlara hız vermeye başladı. Oyunun çıkış tarihi yaklaştıkça yeni videolar ve televizyon reklamları da görüyoruz. Birkaç gün önce Nintendo'nun yayınlamış olduğu ve oyundaki önemli karakterleri karşı karşıya getiren tanıtım videosu oldukça başarılıydı. Fennec Fox isimli Youtube kullanıcısının elden geçirdiği bu tanıtım videosu ise adeta olayı birkaç basamak daha yukarı taşımış.

Fennec Fox, Nintendo'nun yayınlamış olduğu tanıtım videosuna Queen'in en sevilen şarkılarından "Don't Stop Me Now" parçasını eklemiş ve ortaya gerçekten de şahane bir iş çıkmış. Özellikle şarkı ile videodaki sahnelerin uyumunun bile tam oturduğunu söyleyebiliriz. Bu başarılı videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 07:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Queen ve Super Smash Bros bir araya geldi! Sonuç mükemmel
İlginizi Çekebilir