Merakla beklenen Rage 2'de Battle Royal modu olacak mı?

Ahmet Özçilingir 21.06.2018 - 10:11
Bethesda'dan açıklama geldi

Bethesda'nın merakla beklenen yeni oyunu Rage 2'de Battle Royal modu olacak mı? Son yılların çevrim içi oyun modları arasında oldukça popüler hale gelen Battle Royal modu, Rage 2'de bulunmayacak. Bethesda başkan yardımcısı Peter Hines, böyle bir şey düşünmediklerini belirterek, Fallout 76, The Elder Scrolls ve Bethesda oyunlarıyla ilgili açıklamalar yaptı.

Rage 2'de Battle Royal modu bulunmayacak!

Playersunknowns Battlegrounds ile popülerliğinin zirvesine ulaşan Battle Royal oyun modu bir çok yeni oyunun kaderini değiştirmişe benziyor. Call of Duty: Black Ops 4'ten sonra, Battlefield 5'te de "Royal" adıyla anılacak bir Battle Royal modu olacağı duyurulmuştu. EA ve Activison'dan sonra gözler Bethesda'ya çevrildi. Ancak Bethesda tepe yöneticilerinden Peter Hines bir röportajda yaptığı açıklamalarda, Rage 2'de Battle Royal modunun bulunmayacağını açıkladı. Firmalarının popüler olanın peşinden koşmak gibi bir stratejileri olmadığını söyleyen Hines;  Facebook oyunları popülerken kalkıp da Facebook oyunu yapmaya çalışmadığımız gibi, şu an da Batte Royal furyasına kapılmayacağız diyerek, net bir dille, trend olan şeylerin peşine düşmeyeceklerini belirtti. Biz oyunlarımızın benzersiz ve farklı deneyimler sunmasını hedefliyoruz. Diyerek gelecek oyunlarının da  benzersiz olmaları için çalıştıklarını belirtti.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 04:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.06.2018 18:11
En iyisi olmuş. Uyduruk bir oyun modunu kimse oynamak zorunda değil asil ve mantıklı bir şekilde hikaye modu oynamak istiyoruz hikaye okumak değil. Oyun çoklu oyuncu zihniyeti ile rezil edilemeyecek kadar asildir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rage 2, Battle Royale furyasını elinin tersiyle itiyor!
İlginizi Çekebilir