Rage 2 ve Absolute Drift, Epic Store'da ücretsiz

Özgür Deveci 18.02.2021 - 18:57
Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da, Rage 2 ve Absolute Drift oyunları ücretsiz oldu.

Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da haftanın ücretsiz oyunları belli oldu. Göz alıcı, minimalist bir dünyada becerilerini geliştirirken acemiden, usta bir sürücüye dönüşme yolculuğunu konu alan Absolute Drift ve açık dünya çılgınlığının ustası olan Avalanche Studios ve birinci şahıs nişancı türünün yaratıcısı olan id Software gibi iki büyük stüdyoyu bir araya getirerek istediğin yere gidebileceğin Rage 2, 18 - 25 Şubat tarihleri arasında Epic Store'da ücretsiz olarak dağıtılacak. 25 Şubat Perşembe günü Türkiye saati ile 17:59'a kadar ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz oyunu bedava olarak alırsanız, kütüphanenize kalıcı olarak eklenecek.

Rage 2 ve Absolute Drift, Epic Store'da ücretsiz

Epic Store'da haftanın ücretsiz oyunları belli oldu

Ayrıca önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunu da belli oldu. Keşif, yalnızlık ve devamlı ölme temalarını konu alan ve Fallen London'ın ödüllü Victoria Dönemi Gotik evreninde geçen macera rol yapma oyunu Sunless Sea, 25 Şubat - 4 Mart tarihleri arasında Epic Store'da ücretsiz olarak dağıtılacak.

Absolute Drift

Göz alıcı, minimalist bir dünyada becerilerini geliştirirken acemiden, usta bir sürücüye dönüşme yolculuğunu konu alan Absolute Drift, benzersiz bir sürüş deneyimi sunuyor. Virajlı pistler ve dağlık yollarda sınırlarını zorlarken, kupaların ve seçkin etkinliklerin kilidini açın. Dünyanın en iyi oyuncularının yansımalarına karşı mücadele edin veya kendi yansımanı geçerek becerilerinizi geliştirin. Drift olayında ustalaşana kadar her virajda sürücülük becerilerini sınarken, C41 ve NYTE tarafından oluşturulan 3 saatlik elektronik müzik parçalarının keyfini çıkarın.

Rage 2

Gaddar ve kana susamış çeteler açık yollarda dolaşıyor ve acımasız Authority, insanları demir yumrukla yönetmek istiyor. Onların gücünün karşısında duran son tehdit olan çorak toprakların son Gözcüsü Walker olarak evin elinden alındı ve ölüme terk edildin. Şimdi adalet ve özgürlük için öfkeni açığa çıkarman gerekiyor. Acayip taşıt savaşı, süper güçlü birinci şahıs kaosu ve çeşitli çılgınlıklarla dolu bir açık dünyadaki acımasız çorak topraklarda sadist çetelerle savaşarak The Authority'nin baskıcı hükmüne tamamen son vermek için gereken araçları ve teknolojik gereçleri bulacaksın.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 09:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.02.2021 13:13
İlkini oynadım çok beğendim 2. Yi oynamak icin sabırsızlanıyorum ?? hemde bedava
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.02.2021 11:29
rage 2 hikayesi 1 ile bağlantılı mı ?
MK Okuru
MK Okuru 21.02.2021 12:33
ortak karakterler var
MK Okuru
MK Okuru 19.02.2021 18:25
Bildiğime göre 2. oyunu anlamak için ilkini oynamana gerek yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rage 2 ve Absolute Drift, Epic Store'da ücretsiz
İlginizi Çekebilir