Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Rage, hangi platformda daha iyi görünüyor?

Rage'i PC'de mi, konsolda mı oynamalı?

Rage, hangi platformda daha iyi görünüyor?
id Software'ın yeni FPS oyunu Rage, bugün itibarıyla Kuzey Amerika'nın ardından Avrupa'da da resmi olarak satışa sunuluyor. id Tech 5 grafik motorunu kullanan ilk oyun olan Rage, Megatexture teknolojisi ve 60 FPS çalışma değeriyle dikkat çekiyor. IGN, oyunun PC, PS3 ve X360 platformları için bir karşılaştırma videosunu hazırlamış. İyi seyirler.

Not: John Carmack'in belirttiğine göre, oyundan tam verim almak ve görsel hatalarla karşılaşmamak istiyorsanız, kullandığınız ekran kartlarının en güncel sürücüsünü PC'nize kurmalısınız.

İyi seyirler.

More Rage Videos

Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

B
BiLaLPunK Rün Ustası

hepsindede aynı ya. farkeden bişey yok. bnm gördüğüm kadarıyla x360 bi adım daha önde diğer platformlardada iyi ama.kısacası hepsindede nerdeyse aynı küçük farklar var onlarda görmezden gelinebilir

0 puan
A
armadegon Simyacı

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>07.10.2011 16:40:00 - Dex1907 demiş ki:</b><br>3 platform arasında da büyük farklar yok.Pcciler kendini kandırmaya devam etsin.</font></td></tr></table><br></center> Sen öyle zannetmeye devam et

0 puan
MO
MK Okuru

pc ama ps3 olmaası lazımıd bnceD:

0 puan
A
armadegon Simyacı

Tabii'ki pc'de

0 puan
MO
MK Okuru

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>07.10.2011 16:40:00 - Dex1907 demiş ki:</b><br>3 platform arasında da büyük farklar yok.Pcciler kendini kandırmaya devam etsin.</font></td></tr></table><br></center> Zeki insan , asıl sen kendini kandırmaya devam bu oyun konsol portu adamlar dedi bile ana platform olarak konsol kullanıyoruz . Sen git bf3 e crysis e bak öyle konuş hem hepsi birbirinin aynısı falan değil. Birbirine çok yakın ama PC de AA nın farkı belli oluyor.

0 puan
MO
MK Okuru

Neredeyse hepsi aynı konsollarda AA eksikliği var her zamanki gibi pc de silah kaplamaları daha detaylı onun dışında bir fark göremedim.

0 puan