Rage'i oynadılar. İşte ilk izlenimler!

Mahmut Saral 4.08.2011 - 10:26
Rage için ilk izlenimler (Bölüm 1)
MTV Multiplayer Blog, ilk bir saatlik oyun deneyiminin ardından Rage'i beğenmiş. Rage, RPG ve yarış elementleri barındırıyor, ama özünde FPS oyunu olduğunu rahatlıkla gösterebiliyormuş ve editörün belirttiğine göre Rage, kesinlikle Borderlands'ten çok farklı bir oyun.

Yazar, Rage hakkındaki bu deneyimini 3 başlık altında özetlemiş:

* id Software oyunları önce vurur, sonra soru sordurur

Rage'in hikayesi her ne kadar güzel olsa, oyun yapısı gelişmiş olsa ve daha büyük haritalar yer alsa da, işleyiş yine klasik id tarzından farklı değil. İş aksiyona geldi mi, Rage'in Doom'u andırdığı belirtilmiş. Ayrıca görevler yine a noktasından b noktasına giderek işliyor.

Rage'i oynadılar. İşte ilk izlenimler!
* id Software oyunları gerçekten iyi görünüyor

Rage'de kullanılan id Tech 5 grafik motorundan memnun kalmış oynayan arkadaşımız. Hatta konsollarda gördüğü en iyi grafiklere sahip oyunlardan biri olarak göstermiş Rage'i (X360 versiyonu).

* id Software oyunlarında ruh yoktur

Evet, böyle demiş, ancak Rage'i ayırmış. Oyundaki deneyimler, karakterler, diyaloglar ve etkileşimli çevre gibi detaylardan bahsetmiş ve Rage'in bir ruha sahip ilk id Software oyunu olduğunu öne sürmüş.

---

Rage, PC, PS3, X360 ve Mac platformları için ekim ayında raflarda olacak. 4 Ağustos'ta başlayacak olan Quakecon fuarında, oyuna dair daha fazla bilgi ve videoya ulaşacağız.

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 16:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rage'i oynadılar. İşte ilk izlenimler!
İlginizi Çekebilir