Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
E3

Rage'in yeni videosu yayımlandı

id'in kıyamet sonrası dünyası

Rage'in yeni videosu yayımlandı
id Software tarafından geliştirilip, Bethesda tarafından dağıtımı üstlenilen açık dünya FPS oyunu Rage'in yeni bir videosu yayımlandı. Videoda oyuna dair yeni görüntüler ve yapımcı Tim Willits'in yorumları yer alıyor. Rage, PC ve konsollar için 13 Eylül'de raflarda olacak. Oyuna dair daha fazla bilginin E3 fuarında verileceği belirtilmişti. Videoya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.

Rage'in yeni videosu yayımlandı

Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

F
ferhoste Rün Ustası

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>01.06.2011 09:57:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>doom 4 tokat eder bu oyunu</font></td></tr></table><br></center> aynı firma zaten ne tokadı rage = doom

0 puan
MO
MK Okuru

Mükemmel bir oyun yalnız daha iyi silahlar olabilirdi...

0 puan
R
RollsROyce Simyacı

Kesinlikle yeni bir oyun motoru ve başarılı bir motorla süper Görselliği yakaladı bu oyun.Atmosfer ve silahlar bakımından'da muhteşem.Multiplayer'da sağlam geliyor.Tek gereken Hikaye.Diğer şekil yılın en iyi yapımları arasında yer alacaktır.

0 puan
MO
MK Okuru

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>01.06.2011 13:58:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>01.06.2011 09:50:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>OpenGL ile yazıldığından Mac OS X'e çıkacağını umuyorum.</font></td></tr></table><br></center> Evet çıkacak :)</font></td></tr></table><br></center> Nerden biliyorsun?

0 puan
A
alex59 Büyü Kâtibi

Önceki hallerine göre bayağı düzeltmişler oyunu beklemedeyim.

0 puan
MO
MK Okuru

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>01.06.2011 09:50:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>OpenGL ile yazıldığından Mac OS X'e çıkacağını umuyorum.</font></td></tr></table><br></center> Evet çıkacak :)

0 puan