Rainbow Six Extraction Xbox Game Pass'a geliyor

Merlinin Kazanı 6.01.2022 - 01:50
Ubisoft, Ubisoft+'ı Xbox'a ve Tom Clancy's Rainbow Six Extraction'ı Xbox Game Pass ve PC Game Pass üyelerine getiriyor.

Ubisoft, abonelik hizmeti olan Ubisoft+'ı gelecekte Xbox platformuna getireceğini duyurdu. Şirket ayrıca, Rainbow Six evrenindeki ve ötesindeki milyonlarca oyuncuya yepyeni bir kadro tabanlı PvE deneyimi getiren bir taktik kooperatif FPS olan Tom Clancy's Rainbow Six ® Extraction'ı Xbox Game Pass ve PC'ye sunacağını da paylaştı. Oyun, 20 Ocak'ta çıktığında Game Pass üyeleri için sunulacak.

Rainbow Six Extraction Xbox Game Pass'a geliyor

Ubisoft+, oyunculara en yeni sürümler, DLC ve klasik oyunlar dahil olmak üzere 100'den fazla Ubisoft oyunu ve özelleştirme öğeleri, güçlendiriciler ve diğer oyun içi avantajları içeren ödüller sunmakta. Ubisoft+ şu anda PC, Stadia ve Amazon Luna'da mevcut ve yakında Xbox'ta da mevcut olacak.

Rainbow Six Extraction Xbox Game Pass'a geliyor

Ubisoft'ta Stratejik Ortaklıklar ve İş Geliştirme Kıdemli Başkan Yardımcısı Chris Early, “Rainbow Six Extraction'ı piyasaya sürüldüğü gün ve tarihte Xbox Game Pass ve PC Game Pass üyelerine sunarak, oyun aboneliklerinin oyunculara sunduğu değere ve seçeneklere inandığımızı gösteriyoruz. Xbox Game Pass ve PC Game Pass üyeleri için Rainbow Six Extraction sadece bir başlangıç. Sonuç olarak, Ubisoft+ abonelik hizmetini Xbox sahiplerine, konsollarında yeni sürümler de dahil olmak üzere Ubisoft+ oyun kitaplığımızdan tam anlamıyla yararlanabilmeleri için sunacağız.” dedi.

Rainbow Six Extraction 20 Ocak'ta yayınlandığında, Xbox Game Pass ve PC Game Pass üyeleri, üç oyuncuya kadar dinamik saldırıları üstlenmek için bu yoğun, heyecan verici ve öngörülemeyen PvE işbirliği deneyimine sahip olabilecekler. Rainbow Six Extraction, Rainbow Six Siege'de sunulan tüm taktiksel oyun öğelerinin üzerine inşa edilmiştir. Ubisoft, Siege'in 20 Ocak'tan itibaren PC Game Pass ve Xbox Game Pass Ultimate üyeleri için de mevcut olacağını ve Xbox Game Pass'taki kullanılabilirliğinin uzatılacağını paylaştı.

Xbox Oyun Oluşturucu Deneyimi ve Ekosistemi Kurumsal Başkan Yardımcısı Sarah Bond, "Rainbow Six Extraction ile Xbox Game Pass ve PC Game Pass üyeleri, oyun piyasaya çıktığı gün kitaplıklarına bir gişe rekortmeni daha ekleniyor," dedi. Rainbow Six Siege hem Xbox Game Pass hem de PC Game Pass'te olacak, Rainbow Six topluluğu ve taktik nişancı hayranları, nerede oynarlarsa oynasınlar birlikte oynamayı dört gözle bekleyecekler." dedi.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 07:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.01.2022 13:03
Anlamadığım bir kısım var. Gelecekte Ubisoft+ ile GamePass birleşecek mi? Yoksa sadece Ubisoft+ Xbox'a mı gelecek?
MK Okuru
MK Okuru 11.01.2022 14:30
Sanırım birleşecek. Bu adamlar Sony'i çökertmek için birak birleştirmeyi yakında üstüne para vercekler oyunculara... Bu arada gelecek servis sektörü. Bu sisteme ayak uydurabilenler ayakta kalacak sadece. Örnekleri Önce müzik piyasasında yaşandı sonra ise Video. Sıra sonunda oyunlara geldi...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.01.2022 09:44
oyun crossplatform mu olacak bilen var mı?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.01.2022 15:12
Bu oyunu bekleyen varmı ya xdd
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.01.2022 07:44
Bir konsol düşünün, aldığınız her gün her dakika iyi ki almışım diyorsunuz. Xbox sen bize neler yapıyorsun böyle. Önümüzde ki 10 yıla damga vuracak bu sistem.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six Extraction Xbox Game Pass'a geliyor
İlginizi Çekebilir