Rainbow Six Mobile beta testleri başlıyor

Atıf Doğan Özcan 12.09.2022 - 14:46
Ubisoft, oyun genel kullanıma sunulmadan önce deneyimlenecek daha fazla içerikle Rainbox Six Mobile için kapalı bir beta testi duyurusu yaptı.

Piyasaya çıktı günden itibaren popülaritesi artan bir yapıya sahip olan rekabetçi oyunun şimdilerde çıkacak olan yeni oyunu Rainbow Six Mobile için firma bir beta test duyurusu yaptı. Oyunu test etme imkanına sahip olacak olan oyuncular ve oyunun hayranları için güzel bir gelişme bu. 

Rainbow Six Mobile beta testleri ile eksiklerini kapatacak

Popüler rekabetçi birinci şahıs nişancı oyunu olan Rainbow Six Siege’in yakında çıkacak olan oyun Rainbox Six Mobile için bir beta test duyurusu yapıldı. Ubisoft, daha önce Mayıs ayında kapalı bir alfa testi gerçekleştirmişti. Şimdi stüdyo, oyun genel olarak kullanıma sunulmadan önce daha fazla oyuncunun eğlenceye katılmasına izin veriyor.

Rainbow Six Mobile beta testleri başlıyor

Nisan 2022’de duyurulan Rainbow Six Mobile, Rainbow Six Siege’yi mobil cihazlara uyarlayan, oynaması ücretsiz bir nişancı oyunudur. Oyunun sıfırdan inşa edildiği söylendi, aynı zamanda Rainbow Six Siege’i popüler yapan bütün temel oynanışların çoğunu koruyor.  Ubisoft, kısa bir süre önce yayınlanan Ubisoft Forward etkinliği sırasında Rainbow Six Mobile için beta testiyle ilgili açıklamayı yapmıştı. Testler 12 Eylül tarihinden itibaren ABD, Kanada, Meksika, Brezilya, Filipinler, Singapur ve Hindistan’daki oyunculara açıklanacak.


Ubisoft, oyunun daha önce hem İOS hem de Android cihazlar için olduğunu söylemişti, fakat kapalı beta sadece Android kullanıcılarla sınırlı. Kapalı beta testinde 16 Operatör ve Bomba-Güneli alan gibi oyun modlarının yanı sıra Banka ve Sınır haritaları yer alacak. Ubisoft tarafından, daha önceki beta testinden oynanışların yer aldığı bir fragman da paylaşıldı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 04:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six Mobile beta testleri başlıyor
İlginizi Çekebilir