Rainbow Six Mobile duyuruldu

Ersin Kılıç 5.04.2022 - 16:13
5 vs 5 kapışacağımız ve uzun süredir dedikoduları dolaşan Rainbow Six Mobile sonunda duyuruldu.

Ubisoft bir süre önce dedikodularını duymaya başladığımız Rainbow Six Mobile sürümünü duyurdu. İsmi Rainbow Six Mobile olarak adlandırılsa da genel dinamiklerine baktığımızda aslında Rainbow Six Siege oyununun mobil versiyonu olduğunu görüyoruz. Benzer dinamiklere sahip olan ve 5 vs 5 kapışmalara gireceğimiz oyun hakkında verilen ilk bilgiler ve oyunun duyuru videosu şu şekilde;

Rainbow Six Mobile duyuruldu

 Ubisoft bugün, ünlü Rainbow Six serisinden oynaması ücretsiz, taktiksel birinci şahıs nişancı mobil oyunu Tom Clancy's Rainbow Six® Mobile'ın App Store ve Google Play'de iOS ve Android cihazlar için çıkacağını duyurdu.

Ubisoft Montreal'de yeni ve özel bir ekip tarafından geliştirilmesi yürütülen Rainbow Six Mobile, taktiksel oyunun hızlı aksiyonla buluştuğu gerçek bir Tom Clancy's Rainbow Six® Siege deneyimi sunuyor. Oyuncular, ana oyun modu olan 5’e 5 (PvP) Saldıranlara Karşı Savunanlar maçlarında karşı karşıya gelecekler. Saldıranlar istihbarat elde etmek ve yıkılabilir duvarlar, zeminler ve tavanlardan stratejik olarak geçmek için gözlem dronları yerleştirecek, savunanlar ise tüm giriş noktalarına barikat kuracak ve konumlarını güvence altına almak için casus kameralar veya tuzaklar kullanacak. Stratejiyi ekip çalışmasıyla harmanlayan oyuncular, kazanmak için saldırı ve savunma arasında gidip gelirken yoğun bir yakın çatışmanın heyecanını yaşayacaklar. 

Rainbow Six Mobile duyuruldu

Oyuncular, Rainbow Six evreninden, her biri kendi benzersiz beceri seti, silahları ve cihazlarıyla donatılmış, tamamen özelleştirilebilir, yüksek eğitimli operatörlerden oluşan bir takım oluşturacaklar. Oyun ayrıca Banka ve Hudut dâhil olmak üzere Rainbow Six Siege'in ikonik haritalarını yeniden sunacak ve de Bölge Kontrolü ile Bomba gibi PvP oyun modlarını içerecek. Yüksek risk ve yalnızca bir can ile, oyuncuların çevrelerine hızla uyum sağlamaları ve takımlarını zafere götürmek için koruma alanlarını güçlendirme ve düşman bölgesine baskın düzenleme sanatında ustalaşmaları gerekecek.

Rainbow Six Mobile, oyuncuların hareket halindeyken oynama rahatlığına uyacak şekilde özel modlar ve özelleştirilebilir kontrollerle mobil platformlar için geliştirilmiş ve optimize edilmiştir. Oyuncular şimdi rainbowsixmobile.com adresinden yayımlanacak testlere katılma şansı için kaydolabilirler.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 06:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2022 17:05
Senin gibi pubg forest vb bazı dandik yapımlar war Bi bitseniz kaybolsaniZ zarardan başka i karınız yok
MK Okuru
MK Okuru 7.04.2022 19:13
"Zarardan başka karınız yok?" derken? Sanırım bu oyunları sen oynayamadığın için laf ediyorsun ki pubg ile forest'in ne alakası var?
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2022 18:10
Rainbow Six serisi sen dahil saydığın o pubg denen o oyun demeye bin şahit şeyden 24 sene önce çıkan bir seri . Yani bilmediğin oyun hakkında atıp tutmasan keşke
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.04.2022 13:44
Server ler azalınca ne yapsınlar bide mobilde deniyorlar şans larini herkes ekmeğinin derdinde
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.04.2022 13:02
bana gereksiz geldi, gnow varken
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six Mobile duyuruldu
İlginizi Çekebilir