Rainbow Six: Patriots, resmi olarak duyuruldu!

Mahmut Saral 4.11.2011 - 10:07
Yeni Rainbow Six macerasında Amerika yine tehlikede
Uzun süredir yeni bir Rainbow Six oyunu hakkında söylentiler bulunuyordu. Hatta geçtiğimiz günlerde yaptığımız haberde, oyunun isminin Patriots olabileceğini de belirtmiştik. Nihayet bugün resmi açıklama geldi ve Rainbow Six: Patriots, resmi olarak duyuruldu.

Rainbow Six: Patriots, resmi olarak duyuruldu!
Oyunda yine Rainbow ekibini kontrol edeceğiz ve Amerika için tehdit oluşturan True Patriots isimli terörist grubu etkisiz hale getirmek için savaşacağız. Ubisoft Toronto ve Ubisoft Red Storm'un katkılarıyla Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen yeni taktik shooter oyunu için yapımcılar, heyecan verici yeni bir anlatıma sahip, dinamik bir senaryo modunun olacağını belirtiyor. Ayrıca multiplayer ve Co-Op oyun modları da bulunacak.

Henüz doğrulanmadı, ama Kinect'e de destek verileceği söyleniyor. Daha önce E3'te yapılan bir duyuruda, gelecekteki tüm Tom Clancy oyunlarının Kinect'e destek vereceği belirtilmişti.

Oyuna dair ilk detayların, Game Informer dergisinin yeni sayısında yayımlanacağı belirtildi. Son olarak oyunun PC, PS3 ve X360 platformları için geliştirildiğini belirtelim.

Ek olarak: Rainbow Six serisinin şimdiye kadar 25 milyon sattığı duyuruldu.

Rainbow Six: Patriots, resmi olarak duyuruldu!
Yorumlar 14
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 08:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six: Patriots, resmi olarak duyuruldu!
İlginizi Çekebilir