Rainbow Six: Siege için Battle Pass duyuruldu

Furkan Güler 19.08.2019 - 17:21
Oyunu satın al, bir de üstüne Season Pass'i satın al... Peki bu ne şimdi?

Ubisoft'un en çok tercih edilen rekabetçi oyunlarından biri olan Rainbow Six: Siege'in espor finalleri, geride bıraktığımız gün son buldu. Team Empire'ın galibiyeti ile sonuçlanan turnuva oldukça heyecanlı sahnelere yer verdi. Espor finallerinin yanı sıra finaller sırasında oyunun geleceğinden bahseden ve oyuna gelecek olan yenilikleri gösteren Ubisoft ekibi, Rainbow Six: Siege için ilgi çekici bir duyuruya daha imza attı. Sürpriz bir şekilde Rainbow Six: Siege için Battle Pass paketi duyuran Ubisoft, bu duyurusuyla bazı oyuncuların dikkatini çekti. Epic Games'in Fortnite için belirli aralıklarla çıkarttığı Battle Pass sistemini Rainbow Six: Siege'e uyarlayan Ubisoft, bu sistemi ikiye ayırıyor.

Rainbow Six: Siege için Battle Pass duyuruldu

Belli başlı meydan okumalar ile oyun içi ödüllere sahip olabileceğiniz Battle Pass sistemine ücretsiz olarak erişebiliyorsunuz. Ancak Battle Pass'e ekstra para vermek isterseniz, Ubisoft size meydan okumaları yapmadan ödüllere erişim imkanı ve özel hediyeler sunuyor. Genel olarak kozmetik ağırlıklı olan bu hediyeler, oynanışa herhangi bir şekilde etki etmiyor.

Fakat Season Pass satın alan oyuncular hali hazırda oyuna para ödedikleri için Battle Pass'in paralı olmasına tepki gösterdi. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 04:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.08.2019 08:44
Yeni para kazanma yöntemi. Kimseye zararı yok da cılkı çıkıyor gibi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six: Siege için Battle Pass duyuruldu
İlginizi Çekebilir