Rainbow Six Siege için Favorisi ve Korktuğu video serisi başladı

Furkan Güler 16.11.2018 - 13:50
Serinin ilk bölümünde Jahrein ve Pinti Panda'yı izliyoruz.

Bu yılın başlarında düzenlenen lansman ile Rainbow Six Siege'in Türkçe olduğunu açıklayan Ubisoft, lansmandan yeni görüntüler yayınladı. Lansmanda yayıncı ve oyun basını mensupları arasında turnuva düzenleyen Ubisoft, turnuvaya katılan oyunculara favorisi olan ve korktuğu karakterleri sormuştu. Oyun basını mensuplarının ezici bir üstünlükle galip geldiği turnuvaya katılan Jahrein / Pinti Panda ikilisinin yer aldığı video yayınlandı. Türkiye'nin en büyük yayıncıları olan Jahrein ve Pinti Panda, en sevdikleri karakterleri söylerken, biz de yayıncılar hakkında ilgi çekici bilgiler öğrenebiliyoruz. Dört videodan oluşan serinin diğer videoları daha sonra yayınlanacak.

Ubisoft, Türk oyunculara özel yeni bir video serisi başlattı

Diğer bir yandan oyunun önümüzdeki hafta sonu boyunca ücretsiz olarak oynanabileceğini belirtelim. Ücretsiz hafta sonu etkinliği boyunca 20 karakteri deneyebileceğiniz yapımı daha sonrasında yüzde 70 indirimle satın alabilirsiniz.

Ubisoft'un bugüne kadar geliştirdiği en çok oyuncuya hitap eden rekabetçi AAA oyunlarından bir tanesi olan Rainbow Six Siege, gün geçtikçe güncellenmeye devam ediyor. Yakın zamanda Faslı karakterleri oyuna ekleyecek olan Ubisoft, aynı zamanda oyunda bir yeni bir harita da ekleyecek.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 11:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.11.2018 13:26
SP olmadığı için bu RB6 i pas geçtim. Vegas'lar ve Terrorist Hunt'lar efsaneydi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
kahvebitti
kahvebitti 17.11.2018 09:06
Hem cinsleri içinde en iyi oyun ama ben ve benim gibi rpg severlere göre güzel olmayan oyun :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six Siege için Favorisi ve Korktuğu video serisi başladı
İlginizi Çekebilir