Rainbow Six Siege için iki yeni operatör duyuruldu

Ersin Kılıç 16.05.2020 - 12:51
Öncelikle sızıntı olarak ortaya çıkan fakat sonrasında Ubisoft tarafından yapılan duyurulara göre Rainbow Six: Siege için iki yeni operatör geliyor

Gelen yeni içerikler ile sürekli güncellenmeye devam eden Rainbow Six Siege için iki yeni operatör geleceği açıklandı. İlk olarak sızdırılan video sonucunda ortaya çıkan bu haber, Ubisoft'un yaptığı duyuru ile birlikte resmiyet kazanmış oldu.

Rainbow Six Siege için iki yeni operatör duyuruldu

Yıl 5 Sezon 2 içeriklerinden biri olarak oyuna eklenecek olan Steel Wave isimli güncelleme ile birlikte bu yeni operatörlerin de operasyonlara katılacağını göreceğiz. Atak tarafı olarak tanıtılan Ace isimli operatör Norveç kökenli iken, savunma sınıfında tanıtılan Melusi ise Güney Afrika kökenli bir operatör olarak karşımıza çıkacak. Türkçe altyazılı olrak yayınlanan duyuru videosunda da Ace'i bir asansör boşluğundan içeri sızarken görüyoruz. Melusi ise Afrika'da bir ağacın üzerinde karşımıza çıkıyor. Yayınlanan bu ilk videoda karakterlerin kullanacağı özel yetenekler ve silahları konusunda ise bir şey çıkarmak zor.

Ubisoft yayınladığı video ile birlikte hem bu iki operatör hem de Steel Wave güncelleme detaylarının 18 Mayıs'ta detaylandırılacağını da belirtti. Yayınlanan bu ilk videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 05:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2020 13:06
böyle türk düşmanı bir firma daha bilmiyorum ben..oyunu zar zor ayakta tutmaya çalışıyorlar,ama hala türk operatör yok :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.05.2020 15:32
R6 gerçekten güzel bir oyun genellikle kötüleyen insanlar beceremedikleri yüzünden öyle diyorlar. Sürekli güncelleme ve yeni şeyler gelmesi daha bir heyecan katıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six Siege için iki yeni operatör duyuruldu
İlginizi Çekebilir