Rainbow Six: Siege için yeni 60hz sunucular bugün geliyor

Rainbow Six: Siege için yeni 60hz sunucular bugün geliyor

Hakan Hervenik
Hakan Hervenik 14.12.2017 - 14:02
Sunucular çok daha iyi oldu.

Rainbow Six: Siege'in 4.1 güncellemesi göze küçük bir hotfix gibi gelebilir. Ancak, aslında oyuna çok önemli bir özellik ekliyor. Bu özellik de 60hz sunucular oluyor. Bugün'den itibaren Rainbow Six: Siege'in tüm platformdaki sunucuları 60hz oluyor. Sunucularda bulunan "hz" ne kadar yüksek olursa, sunucudaki oyuncuların sistemden aldığı veri hızı yükselir ve oyun daha akıcı hale gelir. Daha doğrusu tepki süresi azalmakta.

Rainbow Six: Siege'e 60hz sunucular geliyor

Bu özellik dışında oyundaki karakterler için de düzeltmeler yapılmış. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Operation White Noise ile birlikte oyuncular karakterlerde oluşan bazı buglar yüzünden şikayetçi olmuştu. Yayınlanan 4.1 güncellemesi ile bunların çözüldüğünü belirtelim. Güncelleme 4.1 ile birlikte sunucular bir saatliğine bakıma alınacak. Aşağıdan hangi platformların ne zaman kapalı olacağını görebilirsiniz.

- PC: 9am - 10am EST, 6am-7am PT, 2pm-3pm GMT
- PS4: 10am - 11am EST, 7am-8am PT, 4pm-5pm GMT
- Xbox One: 11am - 12:00pm EST, 8am-9am PT, 5pm-6pm GMT

Rainbow Six: Siege'in üçüncü yıl paketinin de satışa çıktığını hatırlatalım.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 3.03.2021 14:03
Kalan Karakter : 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.12.2017 05:29
önce şu pingleri düzeltsinler burda 90 pingle oynuyoruz karşısı 10 max 50 ping adamların nekadar avantajlı olduğunu söylemeye gerek yok .
Kalan Karakter : 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.12.2017 07:25
Kıyak oyun
Kalan Karakter : 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.12.2017 00:01
Poşet oyun. Denizhandan daha poşey
Kalan Karakter : 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.12.2017 18:18
Iyi olmuş buglarin cozulmeside sevindirdi sahsen uzun zamandir capitao main olan biri olarak zofia yi cok sevdim ancak defalarca kez concussion grenade kullandiktan sonra primary secondary weaponlarimla ateş edemediğime şahit oldum
Kalan Karakter : 300 Gönder
İlginizi Çekebilir

Adblocker bulundu! Lütfen mesajımızı okuyun.

Sayfanın tam olarak yüklenmesini engelleyen AdBlock Plus veya başka bir reklam engelleme yazılımı kullandığınızı tespit ettik.

Flash, animasyon, iğrenç ses veya pop-up reklamımız yok. Bu can sıkıcı reklam türlerini uygulamıyoruz!

Siteyi işletmek için bizim de gelire ihtiyacımız bulunuyor ve neredeyse tamamı çevrimiçi reklamcılığımızdan geliyor.

Lütfen merlininkazani.com adresini reklam engelleme beyaz listenize ekleyin veya reklam engelleme yazılımınızı devre dışı bırakın.

×