Rainbow Six: Siege için yeni bir etkinlik daha duyuruldu

Furkan Güler 16.01.2020 - 12:03
Stadyum haritası hoş duruyor.

Taktiksel FPS denince akla ilk gelen oyunlardan bir tanesi olan Rainbow Six: Siege için yeni bir etkinlik daha duyuruldu. Ubisoft'un en başarılı rekabetçi oyunlarından bir tanesi olan Rainbow Six: Siege için duyurulan Program etkinliğiyle birlikte oyuna yeni bir harita ve kısa süreli mod ekleniyor. Program etkinliği sayesinde karakterlerin antrenman yapabileceği Stadyum haritası oldukça hoş. Klasik bomba moduna ev sahipliği yapan Program etkinliğinin sınırlı süreli bir şekilde oyunda yer aldığınız belirtelim.

Rainbow Six: Siege için yeni bir etkinlik daha duyuruldu

Program etkinliğini özel bir video ile duyuran Ubisoft, Road to S.I (Six Invitational 2020) e spor etkinliğine kadar etkinliği oynanabilir tutacak. Perde arkasında bir hikaye anlatımı da bulunan Rainbow Six: Siege için yayınlanan sinematik videoda karakterlerin maskesiz hallerini görebiliyoruz. Diğer bir yandan çoğu karaktere Program etkinliğine özel kostüm de geldi. Antrenman kıyafetlerine kavuşan karakterlerin kostümlerini alabilirsiniz.

3 milyon dolar ödüllü Six Invitational turnuvası ise oldukça merak ediliyor. Geride bıraktığımız sene büyük bir izleyici kitlesi toplayan Ubisoft, sonuçtan memnundu.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 14:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six: Siege için yeni bir etkinlik daha duyuruldu
İlginizi Çekebilir