Rainbow Six: Siege karakterleri önemli oranda değişecek

Furkan Güler 12.04.2019 - 16:41
Yeni değişim oyunu nasıl etkileyecek?

Taktiksel FPS denince akla gelen ilk oyun olan Rainbow Six: Siege, yeni güncellemeleriyle oyuncularını aktif tutmaya devam ediyor Son olarak oyuncuları Avusturalyalı karakterlerle tanıştıran Ubisoft, bu kez sezon ortası güncelleme yayınlayacak. Yeni güncellemeyle birlikte oyunda bulunan çoğu karakterin özellikleri dengelenecek. Lion, Capitao, Nomad, Ying, Kaid, Maestro gibi yeni sayılabilecek karakterlerin yanında Blitz ve Echo gibi eski karakterlere de dengelemeler gelecek.

Rainbow Six: Siege karakterleri önemli oranda değişecek

Özellikle Lion karakterini oldukça güçlendireceğini belirten Ubisoft, karakterin özel yeteneğinin oyunda daha etkin bir biçimde kullanılmasını sağlayacak. Capitao karakterini ise yeni güncellemeden sonra daha dengeli bir halde oyunda bulunacak. Yeni güncellemenin sürpriz nerf'ü ise Nomad'a geliyor. Karakterin mayınını elinden alan Ubisoft, özel yeteneğinin kullanım anında ekipmana ses ekleyecek.

Son güncellemede Caveira karakterine getirilen nerf, bazı oyuncuları sinirlendirmişti. Karakterin özelliğini bir anlamda elinden alan Ubisoft, forumlarında sinirli oyuncularla karşılaşmıştı. Bakalım yeni güncellemeden sonra özellikle Nomad oyuncuları, geliştiricilere sinirlenecek mi? Merak ediyoruz.

Yeni sezonla alakalı henüz bir açıklama yapmayan Ubisoft, yeni oyuncular kazanmaya devam ediyor.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 20:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.04.2019 01:48
Şu gerizekalı hiç bir şey değişmeyen oyunu oynayan var mı ? nasıl iyi kanser oluyomusunuz
MK Okuru
MK Okuru 14.04.2019 17:06
Çünkü Proyum
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.04.2019 11:10
Hatanız var lion nerf yiyor oyundaki gadgeti dogru kullanilinca olusan overpowered instakill etkisi dusuruldu ve gridlock'a da trans demissiniz bununla ilgili bir sey bulamadim ismi de kadin ismi kendisi icin kullanilan cumlelerde de "she" kullanilmis her zaman sadece kasli bir kadin en agir op
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.04.2019 20:17
Hala bu salak oyunla kanser olan varsa helal olsun devam oynayın...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six: Siege karakterleri önemli oranda değişecek
İlginizi Çekebilir