Rainbow Six Siege Operation Chimera için yeni video yayınlandı

Furkan Güler 17.02.2018 - 02:48
Yeni güncelleme bomba gibi

Ubisoft’un taktiksel FPS türüne verdiği yeni nesil cevap olan Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, güncelleme almaya devam ediyor. Yeni sezonda Operation Chimera güncellemesini alacak olan oyun, yeni karakterlere yeni oyun moduna kavuşuyor. Lion ve Finka adını alan bu karakterler, ilk olarak yeni sezon indirilebilir içeriğini alan oyunculara, bir hafta sonrasında ise tüm oyunculara sunulacak. Açıklanan bilgilere göre saldırı karakteri olan Finka, takımına aynı defans karakteri olan Doc gibi can takviyesi sağlayabiliyor. Ancak karakter mekaniğinin Doc’tan tamamen farklı olduğunu söyleyebiliriz.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege için çıkacak bir başka güncelleme oyuna yeni içerikler getiriyor

Lion ise atak karakteri olarak karşımıza çıkıyor. Belli bir alanı kontrol altına alıp, alandaki hareketliliği kolay bir şekilde gözlemleyebilen Lion’un fazlasıyla kullanışlı olduğunu söyleyebiliriz. İki karakterin hız ve zırh seviyesi ise orta seviyede olacak.

Son olarak yeni karakterlerin yanında oyuna sınırlı bir süre için hikayeli zombi modu da gelecek. Bu zombi modu Operaiton Chimera ile birlikte 6 Mart tarihinde başlayacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 13:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
Luke Skywalker
Luke Skywalker 17.02.2018 14:32
Lion attack karakteri olacak, defans değil, bu sezon 2 attack karakteri gelecek yani önümüzdeki sezonlardan birinde de büyük ihtimalle 2 defans operatörü göreceğiz.
MK Okuru
MK Okuru 17.02.2018 15:15
Aynen öyle sasirtici iki atak ama güzel bence ama silah konusunda tatmin olmadım oyunda olan silahları kakaliyorlar resmen gidip adan akıllı başka birlik koyabilirlerdi ana düşüncem bu yönde
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six Siege Operation Chimera için yeni video yayınlandı
İlginizi Çekebilir