Rainbow Six Siege: Operation Grim Sky Hereford haritası tanıtıldı

Ahmet Özçilingir 10.08.2018 - 10:51
Hereford haritası yenilendi

Ubisoft; Rainbow Six Siege'in yeni sezonu, Operation Grim Sky'ı duyurdu. Yeni sezonla birlikte, Rainbow Six Siege'e iki yeni operatör eklenecek. Bunun yanı sıra, oyuncuların en çok eleştirdiği haritalardan olan Hereford Base de, yenilenmiş şekli ile oyuncuların karşısına çıkacak.

Rainbow Six Siege: Operation Grim Sky Hereford haritası için yeni video yayınlandı

Ubisoft, yeni sezonla birlikte yeni bir harita duyurmak yerine, Hereford Base'i neredeyse tamamen elden geçirme yolunu seçti. Hereford Base haritasının dış görünüşü tamamen değişti. İç mekan tasarımında da kaplamaların yanı sıra, tasarımda da ufak tefek değişiklikler yapıldı. Daha çok inşaat halindeki, derme çatma bir binayı andırdan eğitim binası, yenilenen haliyle artık daha çok, bir malikaneyi andırıyor. Yeni sezon Operation Grim Sky ile birlikte, Rainbow Six Siege'e iki yeni operatör gelecek. Bu operatörlerden biri, hücum tarafına gelecek. Diğer karakter ise savunma tarafında gelecek. Savunma tarafına gelecek karakter kalkanlı olacak. Hücum karakterinin ise desteklenen duvarları yıkabilen bir özelliği olacak. Önümüzdeki günlerde ubisoft'un yeni karakterleri tanıtması bekleniyor.

Rainbow Six Siege: Operation Grim Sky Hereford haritası tanıtıldı

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 06:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bilgekhan
Bilgekhan 11.08.2018 02:59
Hereford Base gayet iyi bir haritaydı, çok şikayet edildiğini düşünmüyorum aksine zaten sürekli oyuna eklenip çıkarılan (casual ve ranked olarak) haritalar değiştirilmeliydi. Örneğin the Tower, Favela, Yacht ve Theme Park muhtemelen oyuncuların en sevdiği maplerdi.
Luke Skywalker
Luke Skywalker 12.08.2018 12:00
Güzeldi evet ancak maçların çoğu sadece en alt kat savunmasıyla geçiyordu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six Siege: Operation Grim Sky Hereford haritası tanıtıldı
İlginizi Çekebilir