Rainbow Six: Siege Operator'ları için yeni kostümler geliyor.

Furkan Güler 20.12.2017 - 15:19
E - spor turnuvasına özel olan bu kostümler yine altın renginde.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege ile birlikte taktiksel FPS anlamında kaliteli sayılabilecek bir oyun ile oyuncuların karşısına çıkan Ubisoft, oyuna yeni kostümler ekleyeceğini duyurdu. E - spor tarafında da oldukça güzel işler çıkartan geliştirici ekip, her sene ger.ekleştirdiği e - spor turnuvasında olduğu gibi bu sene de bazı Operator'lara altın renkli kostümler getireceğini belirtti. Mira, Doc, Castle ve Buck için gelecek olan kostümler ile alakalı henüz bir görsel yayınlanmadı.

Rainbow Six Siege karakterlerine yeni kostümler geliyor

Açıklanan bilgilere göre Doc karakterine Gold Doc Chibi charm, Redox kafalığı, Quasar üniforması ve P90 silahı için Proton isimli bir silah kostümü gelecek. Geriye kalan karakterlere ise kafalıkları hariç gelen tüm kostümler aynı olacak. Castle karakterine Flicker isimli bir kafalık gelirken, Mira karakterine ise Glint isimli bir kafalık gelecek. Son olarak Buck karakterine ise Kilowatt isimli bir kafalığın geleceği belirtildi.

Gelen bu içeriklerin tamamen kostümlerden ibaret olduğunu belirtelim. Yani bu içeriklere sahip olan kullanıcılar, oynanış tarafında ekstra bir özellik kazanmıyor. PS4, Xbox One ve PC platformlarında bulunan oyunun yeni kostüm paketleri, her bir karakter için 6.39 Pound fiyatında olacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 13:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.12.2017 15:59
Pro league kostümleri Playstation Store'da satışta nerak eden buradan görebilir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six: Siege Operator'ları için yeni kostümler geliyor
İlginizi Çekebilir