Rainbow Six: Siege sansürüne oyuncular büyük tepki gösterdi

Ahmet Özçilingir 6.11.2018 - 10:18
Hedefte Ubisoft var

Geçtiğimiz hafta sonu, Ubisoft'un Rainbow Six Siege'e uyguladığı sansür ile ilgili bir haber yapmıştık. Ubisoft Rainbow Six Siege'i Çin ve Asya pazarında satışa sunmaya hazırlanıyor. Buraya kadar her şey normal ancak, oyuncuların tepkisine sebep olan şey ise, Ubisoft'un Rainbow Six Siege'e sansür uygulamış olması. Bu sansür oyunun sadece Asya ve Çin sürümüne değil, tüm sürümlere uygulanacak. Oyunda yer alan kuru kafa, kan, dansçı kadın gibi bazı simgeler yeni sezon ile gelecek güncelleme ile birlikte oyundan kaldırılacak. Bu sansür, oyuncuların da büyük tepkisine sebep oldu.

Ubisoft Rainbow Six Siege'e sansür uyguladı

Ubisoft'un uyguladığı sansür oyuncuları isyan ettirdi

Rainbow Six: Siege sansürüne oyuncular büyük tepki gösterdi

Ubisoft'un uyguladığı bu sansür, Rainbow Six Siege oyuncularının büyük tepkisine sebep oldu. Son bir kaç günde, Rainbow Six Siege için Steam'de tam 1500 olumsuz inceleme yayınlandı.  Bu olumsuz yorum bombardımanın ardından, Rainbow Six Siege'in gelen Steam incelemeleri bir anda olumludan karışığa düşüverdi. Bazı oyuncular ise, kırdıkları Rainbow Six Siege disklerinin fotoğraflarını paylaştı. Rainbow Six Siege PC, Playstation 4 ve Xbox One için 2015 yılında yayınlanmıştı.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 10:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.11.2018 19:53
ilk trailer daki sarışın kadını da böyle dallamalar yüzünden kaldırmışlardı. hala o günden beridir oyun benim için hep eksik sayılır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.11.2018 09:43
Kafalar da pırıl pırıl, zaten parasını vermişsin diskin adamlar senin üzerinden kazanmış, diski kırmanın manası yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
etemelkuran
etemelkuran 7.11.2018 07:19
Oyunda kuru kafa gördüm gidip adam kesmeliyim diyen bi zahmet tek hücreli fotosentez yapsın. Tamam ayan beyan cinsellik, uyarıcı maddeleri özendiren şiddeti meşru kılan şeyler olmasın da bu oyun da bi takımların birbirine girdiği savaş oyunu. Ne olsun bilmiyorum, bi ara valilikler CS yasaklıyordu yerine paintball boyası atan modifikasyonlarını kurmuşlardı. Çin hükumeti sattırmamak için ayak diretiyor bence bırakın Çin versiyonu şeklinde takılsınlar (tabi oranın halkı için acı verici).
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.11.2018 02:40
abartmayın la bu kadar
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six: Siege sansürüne oyuncular büyük tepki gösterdi
İlginizi Çekebilir