Rainbow Six Siege yeni operatör çıkış tarihi belli oldu

Atıf Doğan Özcan 23.05.2022 - 12:39
Dünya genelinde milyonlarca oyuncuya sahip olan Rainbow Six Siege yeni operatör için geri sayım başlattı. Bakalım yeni operatör nasıl olacak.

Rainbow Six Siege yeni operatör için yeni sezonun başlanması bekleniyor. Başarılı bir süreç geçiren yapan FPS oyunu, milyonlarca hayranını düzenli olarak yeni operatör ve yeni içerikleriyle mutlu etmeye devam ediyor. Oyuna en son eklenen operatör olan Azami ile beklentiler zirveye çıkmıştı zaten.

Rainbow Six Siege yeni operatör artık hazır

Rainbow Six Siege yeni operatör çıkış tarihi belli oldu

Oyun geride bıraktığı altı koca yılda sayısız operatör ve sezon ile oyuncuları her geçen gün oyuna daha da bağladı. Rainbow Six Siege yeni operatör gerek görüntüsü gerekse özellikleriyle oyuncuları mest etmeye hazır. Yedinci yıl ikinci sezon Vector Glare 7 Haziran tarihinde resmen çıkıyor sonrasında ki iki haftalık test sürecinin arından oyuncular yeni operatörlerine kavuşabilecekler.

Yeni sezon ile birlikte oyuna Belçika’dan yeni bir operatör, özel bir takımlı ölüm maçı haritası, bir atış poligonu ve çok oyunculu oyunda yapımın kalitesini arttıracak yenilikler geliyor. Yeni operatörümüzün ismi Sens. Takımının operasyonlara girişlerine ve bazı cüretkâr ileri atılımlar yapmasına yardımcı olacak gadget’leri (operatöre ait özellik) mevcut. 

Yeni sezondan hemen sonra erişilebilir olacak

Operatörümüz, sis bombasına alternatif olarak projektör sistemi tarzında bir ışık duvarı kurmakta. Bu duvarın arkasında bazı karakterlerin kullandıkları cihazlar haricinde kimse onu göremiyor (Warden’in akıllı gözlükleri ve kurşun geçirmeyen kameralar) ve böylelikle çok kolay bir şekilde kendisi ve ekip arkadaşları ortam sızlaması yapabiliyorlar. 

Yeni takım ölüm maçı haritası, oyun için düzenlemeler ve atış poligonu oyuncular için ücretsiz bir şekilde yeni sezon ile beraber gelecek olsa da, yeni operatöre yalnızca yeni sezon savaş biletini alanlar ulaşabilecek. Sens’e ücret ödemeden sahip olmak istiyorsanız, Vector Glare (2.Sezon) yayınlandıktan iki hafta sonra Renown’dan (oyun için para birimi) alabilirsiniz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 13:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.05.2022 10:26
valorant olmuş şuan oyun. ne diye çizgini bozuyorsun.
MK Okuru
MK Okuru 30.05.2022 14:34
Hocam aynı fikirdeyim, oyun kendinden kopmak için elinden geleni yapacak gibi, sağolsun soğutacak gibi kendini...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.05.2022 21:38
Gene Türk değil tabii ki.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.05.2022 10:35
sudanlı operator please
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six Siege yeni operatör çıkış tarihi belli oldu
İlginizi Çekebilir