Rainbow Six: Siege'e gelen yeni harita ve karakterler oldukça iyi

Furkan Güler 21.05.2018 - 02:29
Rap müzikli Call of Duty fragmanından hoşlanmayanları buraya alalım.

Ubisoft geliştiricilerinin son üç senedir üzerinde sıkı bir şekilde çalıştığı Rainbow Six: Siege, artık tam anlamı ile taktiksel FPS oyunlarının en iyisi olmayı başardı. Geride bıraktığımız eSpor finallerinde oyuna Operation Para Bellum güncellemesi ile eklenecek olan haritayı ve karakterleri tanıtan Ubisoft ekibi, tabiri caiz ise oyuncuların ağızlarını sulandıran bir fragman paylaştı. Alibi ve Maestro karakterlerinin neler yapabildiği gösteren geliştiriciler, artık oyunun defans tarafını güçlendirmek istemiş. Operation Chimera ile oyunun atak tarafını güçlendiren yapımcı ekip, böylelikle güzel bir denge kurdu diyebiliriz.

Rainbow Six: Siege için Operation Para Bellum haritası ve karakterleri tanıtıldı

Villa haritasının ise tamamen oyunun bomba moduna göre tasarlandığı belirtiliyor. Hali hazırda geliştirici ekip bundan sonra gelecek olan güncellemenin, oyunun diğer modları olan Hostage ve Secure Area modları için değiştirilmeyeceğini belirtmişti. Eğer Rainbow Six: Siege'de usta olmak istiyorsanız ve yeni bir oyuncuysanız, artık yavaştan kendisini oyunun bomba moduna alıştırmaya başlayabilirsiniz. 

Maestro karakterine kurşun geçirmez bir kamera veren geliştiriciler, bu kamerayı karşı takıma elektrik şoku atabilecek şekilde tasarlamış. Rakipleri dürtmek için kullanılan bu kameranın yanı sıra Alibi karakterlerinin hologramları atak tarafının başına bela olacak gibi gözüküyor. Eğer atak tarafında bu hologramlara ateş ederseniz, defans tarafında mensup tüm oyuncular haritada yerinizi kısa bir süreliğine görebiliyor.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 23:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
Luke Skywalker
Luke Skywalker 21.05.2018 19:36
Gelsin artık da oynayalım :))
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.05.2018 18:11
Bir şey soracağım neden bu kadar ön yargılı ve taraflı haber yapıyorsunuz ? R6 gibi bir oyunun haberini verirken bile CoD a laf geçirme çabalarındasınız. Ben de pek bir beklenti içerisinde değilim fakat içi boş ve mantıksız eleştirileri ergenlerden yeterince duyuyoruz siz de çocuklaşmayın.(FB haber)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.05.2018 17:34
Operatin chimera ile birlikte oyun baya bozulmustu tek tuşla oyun kazanılıyodu ve attack tarafı çok güçlüydü.Umarım bu güncelleme çok güzel olucak chimera rezilliğinden sonra
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.05.2018 03:56
IQ main artık bundan sonra:)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six: Siege'e gelen yeni harita ve karakterler mükemmel
İlginizi Çekebilir