Rainbow Six Siege'e Halo evreninden ikonik bir kahraman geliyor

Taylan Bal 17.08.2023 - 10:30
Halo hayranı olan Rainbow Six Siege oyuncuları, Ubisoft'un FPS oyununa Halo evreninin sembolik kahramanını getirecek olan bir iş birliği bekleyebilirler.

Ubisoft, Xbox'ın Halo oyunlarından bir ikonu, taktiksel Tom Clancy FPS oyunu Rainbow Six Siege'e bir operatör kıyafeti olarak getiriyor. 2015 yılında zorlu bir başlangıcın ardından birkaç yıl boyunca başarıyla yoluna devam eden Rainbow Six Siege, popüler rekabetçi nişancı oyunları arasında sabit bir yer edinmiş ve Ubisoft'un FPS portföyünde önemli bir yere sahip olmuştu.

Rainbow Six Siege yeni bir kozmetik hamlesiyle geliyor

Yaklaşık on yıl boyunca popüler bir oyun olan Rainbow Six Siege, geniş bir operatör kıyafeti ve paketi yelpazesi için bir platform haline geldi. Bu nedenle, rakibi Call of Duty gibi, Siege de genellikle video oyunları dünyasında kalırken diğer popüler oyunlar ile eğlenceli iş birlikleri yapmaya yabancı değil. 

Ubisoft'un kendi Splinter Cell kahramanı Sam Fisher, Siege'e geldiğinde Ubisoft'un gerçek Splinter Cell planlarındaki eksikliği nedeniyle hayranlar arasında tartışmalara neden olmuştu. Ek olarak Ubisoft'un Assassin's Creed serisi de Master Assassin paketi olarak Rainbow Six Siege'e gelmişti.

Rainbow Six Siege yeni bir kozmetik hamlesiyle geliyor

Sledge karakteri için yeni bir kostüm geliyor

Şimdi, bir diğer oyun ikonu daha Rainbow Six Siege'e geliyor. Klobrille, Twitter'da Halo'nun Master Chief'inin oyun içinde Sledge için bir Elite kostümü olarak yer aldığı bir video yayınladı. Chief, Halo Infinite Mjolnir zırhını giyiyor, bu zırh Halo 3'ten esinlenildi. Kostümdeki Sledge'in çekici, Halo evrenindeki bir Gravity Hammer'ı andırıyor. Video aynı zamanda Chief'in Halo Infinite'deki halatını içeren bir animasyon da gösteriyor.

Master Chief'in bir çekiç sallarken görülmesi biraz garip olsa da, onun Sledge için bir kostüm olması mantıklı. Çünkü Sledge aslında Rainbow Six Siege'in en tanınan yüzü. Tıpkı Chief'in Halo'nun yüzü olduğu gibi. Kostüm harika görünse de, çekiç Chief'in omzundaki bir zırh parçasının içinden geçiyor gibi görünüyor. Bu, paketin Rainbow Six tarafından henüz resmi olarak onaylanmadığı veya duyurulmadığı bir neden olabilir. Eğer durum buysa, kıyafeti Smoke veya Mute gibi farklı bir operatöre değiştirerek çekiş sorununu da hafifletebilirler.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 22:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
ahmetyldrm2005
ahmetyldrm2005 24.08.2023 11:33
Rainbow Six siege test server yeni karakter oynadım çok güzel

Yeni karakter adı RAM özellikleri : Yeni BU-GI Auto Breacher'ın önünde çok az şey durabilir. Bu konuşlandırılabilir mini tank, belirlenmiş bir yol boyunca yoluna çıkan tüm kırılabilir yüzeyleri ve cihazları yok ederek arkasında bir yıkım izi bırakır
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2023 11:30
Ben Rainbow test server yeni karakter oynadım çok güzel

Karakteri adı RAM özellikleri : Yeni BU-GI Auto Breacher'ın önünde çok az şey durabilir. Bu konuşlandırılabilir mini tank, belirlenmiş bir yol boyunca yoluna çıkan tüm kırılabilir yüzeyleri ve cihazları yok ederek arkasında bir yıkım izi bıra
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.08.2023 02:26
Oryx’e versinler kaslı abim duvarları armoruyla kıra kıra, rakiplerinin üstüne armoruyla pata küte gire gire ortama hükmeder.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six Siege'e Halo evreninden ikonik bir kahraman geliyor
İlginizi Çekebilir