Rainbow Six: Siege'in rengarenk etkinliği başladı!

Furkan Güler 2.04.2019 - 11:55
Oyunun teması tam tersine döndü.

Taktiksel FPS piyasasının en çok oyuncuya hitap eden oyunu Rainbow Six: Siege, güç geçtikçe oyuncu sayısını yükseltmeye devam ediyor. Şimdi ise Ubisoft, Rainbow Six: Siege topluluğu için yeni bir etkinlik başlattı. Başlatılan yeni etkinlikle birlikte bazı Rainbow Six: Siege karakteri renkli bir hale büründü. Rainbow is Magic adını alan etkinlikle birlikte ciddi bir yapıda olan oyun, temasına aykırı renklerle donatıldı.

Rainbow Six: Siege'in rengarenk etkinliği başladı!

Etkinliğe özel olarak oyuncak ayı kurtarma görevi getiren geliştiriciler oyuncak ayıyı, oyuncak askerlerin elinden kurtarmanızı istiyor. Recruit, Montagne, Blackbeard, Ash, Thermite, Thatcher, Sledge, Smoke, Castle, Kapkan, Bandit, Frost ve Tachanka karakterlerine özel kozmetik görünüşler getiren Ubisoft, sınırlı sayıda oyunda duracak ve etkinliğin temasını ön plana çıkartacak eşya kutularını da oyuna ekledi. İlgili eşya kutularından bazı karakterlerin pembe kostümlerini çıkartabiliyorsunuz. Etkinlikle birlikte oyuna eklenen kostümler arasında Tachanka'nın unicornlu kostümü oldukça sevildi.

Her oyuncuya ücretsiz bir eşya kutusu veren Ubisoft, bu ödülü almanız için sizden oyuna giriş yapmanızı istiyor. Eğer isterseniz  bu paketleri 300 R6 parasına satın alabiliyorsunuz. Son olarak bu paketlerden çıkan özel kostümlerin iki kere üst üste çıkma şansı yok.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 17:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 3.04.2019 04:47
Bazen değişilik iyidir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.04.2019 23:20
tema güzel ancak renkler ve uygulanış biçimi adamın içini boğuyor bir süre sonra,direk oyuncak hikayesi aklıma geldi,keşke biraz daha az renkli olsaydı,daha güzel olabilirdi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.04.2019 11:59
Bu oyun böyle bir şey değildi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six: Siege'in rengarenk etkinliği başladı!
İlginizi Çekebilir