Nagoya, Japonya sokaklarının üzerinde bir gökdelende geçecek olan yeni harita Rainbow Six: Siege'in çıkışından bu yana gelen dördüncü ücretsiz harita içeriği olacak. Pro-league yarı finallerinde, yani 12 ve 13 Kasım'da görücüye açılacak olan yeni harita görsel açıdan da gayet zengin gözüküyor. Japon mimarisini ve renklerini tam anlamıyla sunabilen Operation Red Crow, büyük ilgi çekecek gibi duruyor.
Ubisoft'un yeni çıkan Tom Clancy yapımları arasında beklenen ilgiyi gerçek anlamda yakalayabilen tek oyun olan Siege, hızla gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. Bir diğer Tom Clancy yapımı olan Division maalesef Siege kadar başarılı ve uzun ömürlü olamadı. Bakalım Wildlans bu konuda ne gibi tecrübeler sunacak. Yayınlanan kısa fragmanı aşağıdan izleyip Operation Red Crow'a göz atabilirsiniz. İyi seyirler!

Yorumlar (6)
iyi yolculuklar
Hürcan birazda siz destek verin oyuna türk operator gelmesi için tonla mail attık oyun fuarlarında falan hiç konuşmuyormusunuz bu konuları ubisoft yetkilileriyle
Ne teknolojimiz varda Türkleri konu alsın adamlar. Ubisoft Türk'lerden nefret etmez ama övmezde.
Türk operator niye gelsin ki? Bu işin belli bir protokolü belli bir anlaşması vardır. Geleceğini düşünmüyorum.
Valla çok iyi olur. Bordo Bereli SAT olursa falan.
Ya bit git kardeşim.