Rainbow Six: Siege'in yeni DLC'si bugün geliyor

Furkan Sakoğlu 5.09.2017 - 10:55
Ubisoft Siege'i geliştirmeye devam ediyor
Ubisoft'un iki yıldır yeni DLC'ler ile geliştirmeye devam ettiği Rainbow Six: Siege, bugün bir yeni güncellemeye daha kavuşacak. Operation Orchid ismi verilen yeni güncelleme ile birlikte oyuna Lunapark temalı yeni bir harita ile birlikte üç yeni operatör eklenecek. Yeni Lunapark temalı harita, tüm oyuncular için ücretsiz olarak dağıtılacakken, yeni operatörler Season Pass sahiplerine ücretsiz, diğer oyunculara ise oyun içi ücret ile satılacak. Ancak yeni operatörlerin tıpkı önceden gelen yeni operatörler gibi oldukça yüksek bir oyun için fiyata satılacağını belirtelim.

Rainbow Six: Siege'in yeni DLC'si bugün geliyor
Yeni gelecek olan operatörler normal şartlarda geçtiğimiz aylarda yayınlanacaktı. Ancak Ubisoft aldığı karar ile Rainbow Six: Siege'in yeni operatörlerinin gelişini, Operation Health ismi altında oyunun eksiklerini kapatmak ve daha stabil bir hale getirmek için ertelemişti. Yapılan düzenlemeler ile de oyun kendisini az çok toplamış, önceki sorunların büyük kısmından arındırılmıştı. Bakalım yeni yayınlanan güncelleme oyunun hayranları tarafından nasıl karşılanacak?
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 10:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 5.09.2017 15:22
Milletin boş dediği oyun nerelere geldi be adamlar iki yıl destekleyeceğiz demişlerdi sözlerini tutup oyunu daha da iyi hale getirmeye çalıştılar.Ayriyetten iki yıllık destekten sonra bir iki yıl daha destekleyecekler gibi görünüyor.
MK Okuru
MK Okuru 5.09.2017 20:44
Hatta ve hatta Türk operatörler ileride gelebilir.
MK Okuru
MK Okuru 5.09.2017 16:58
Aynen öyle bu dlc 26 gb oyun tamamiyle elden geçirildi. bütün sorunlar buglar gideriliyor. ve önümüzdeki senenin ülkeleride belli oldu. Steamde bir çok oyuna sahibim ve para harcamaktan pişman olmadığım tek oyun bu. arkadaşlarınla oynadığın zaman müthiş zevkli.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six: Siege'in yeni DLC'si bugün geliyor
İlginizi Çekebilir