Rainbow Six: Siege'in yeni haritasından ilk görüntüler sızdı

Ahmet Özçilingir 12.11.2018 - 12:46
Fas haritası nasıl görünüyor?

Rainbow Six: Siege'in yeni sezonu ile ilgili ilk ayrıntılar geçtiğimiz hafta paylaşılmıştı Ubisoft'un paylaştığı bilgilere göre, Rainbow Six: Siege'in dördüncü sezonunda 2  Faslı operatör oyuna eklenecek. Yeni sezon ile birlikte oyuna eklenecek olan 2 yeni operatörün yanı sıra bir de yeni harita oyuncseverlere ile buluşacak. Yeni Fas haritasının ilk görüntüleri de, Ubisoft Tayland'da düzenlenen etkinlikte yayınlandı. Wind Bastion Operasyonu adlı yeni operasyon ile birlikte Atlas dağlarında bulunan ünlü bir kaleden ilham alınarak tasarlanan yeni haritada mücadele edeceğiz. Yeni Fas haritasının yayınlanan ilk görüntülerine aşağıdaki oynatıcı üzerinden göz atabilirsiniz.

Rainbow Six: Siege'in yeni haritası Fas'tan ilk görüntüler yayınlandı

Yeni sezon ile yeni bir harita dışında, iki yeni operatör de oyuna eklenecek bunlardan biri defans tarafına gelecek. Ubisoft bu yeni savunma karakterini sıkı ve heybetli olarak tarif ediyor. 

İkinci operatör ise, saldırı tarafında gelecek. Oyuna eklenecek yeni  hücum karkakterinin, düşmanı geri püskürtme konusunda uzman olduğu belirtiliyor. Tabii bu bilgilerden yeni operatörlerle ilgili bir oynanış özelliği çıkartmanın zor olduğunun altını tekrar çizelim. Önümüzdeki günlerde operatörlerin de ortaya çıkmasını bekliyoruz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2024 01:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.11.2018 07:55
İkinci bir border haritasına benziyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six: Siege'in yeni haritasından ilk görüntüler geldi
İlginizi Çekebilir