Rainbow Six: Siege'in yeni karakterinden beklenen video geldi

Furkan Güler 13.08.2018 - 14:04
O sert bakışların arkasında neler gizli?

Son olarak Operation Para Bellum ile birlikte oyuna Villa haritasının yanında Maestro ve Alibi karakterlerini ekleyen Ubisoft, yeni güncelleme olan Operation Grim Sky'im karakterlerinden Clash'ın videosunu yayınladı. Saçı olmayan siyahi bir İngiliz kadın olduğu söylenen Clash, şeffaf bir kalkana sahip. Kalkanından aynı Twitch karakteri gibi şok verebilen Clash'ın defans tarafına ait olacağı belirtiliyor.

Rainbow Six: Siege'in yeni karakteri Clash için beklenen ilk video paylaşıldı

Defans tarafına ilk defa bir kalkanlı karakter getiren geliştiriciler, Clash'ı oyunun sistemine nasıl yedirecekler merak ediyoruz. Özellikle oyunun bomba modunda bu elektrik şokunun oldukça içe yarayacağını tahmin edebiliriz. Clash'la birlikte aynı Thermite ve Hibana gibi kalın duvarları açabilen bir karakterin de geleceğini açıklayan Ubisoft, Operation Grim Sky'la birlikte oyunun dengelerini oldukça değiştireceğe benziyor.

Diğer karakterlerin güç değerlerini değiştiren Ubisoft, eski karakterlerini de yeni güncellemeye hazırlıyor. Yeni güncellemeyle Hereford Base haritasını değiştirerek dereceli maçlara yeniden eklemeyi planlayan geliştiriciler, bakalım başarılı olacaklar mı? Çünkü son gelen Villa haritası oyuncuların şikayetlerine sebep olmuştu.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2024 21:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six: Siege'in yeni karakterinden ilk video geldi
İlginizi Çekebilir