Rainbow Six: Siege'in yeni karakterleri kısa video ile tanıtıldı

Ahmet Özçilingir 15.02.2019 - 10:56
Mozzie ve Gridlock geliyor

Rainbow Six: Siege'in yeni karakterleri Mozzie ve Gridlock için yeni, kısa bir tanıtım videosu yayınlandı. Yayınlanan kısa tanıtım Mozzie ve Gridlock'ın özel yeteneklerinin ne olduğu gösterilmiyor ancak sağdaki karakterin cüsseli yapısından kalkanı daha kuvvetli, soldaki karakterin ise daha hızlı hareket eden bir karakter olacağı yorumunu yapabiliriz. Yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcı üzerinden izleyebilirsiniz. 

Rainbow Six: Siege Operation Burnt Horizon ne zaman çıkacak?

Rainbow Six: Siege'in yeni sezonu yolda. Ancak Ubisoft yeni sezonun ne zaman başlayacağını henüz açıklamadı. Yeni sezon 19 Şubatta test serverlarında test edilecek. Yeni sezonun 5 Mart 2019'da PC, PlayStation 4 ve Xbox One'da yayınlanacağı tahmin ediliyor. Mozzie ve Gridlock SASR üyesi (Australia's Special Air Service Regiment ) Biri atak diğeri ise savunma tarafında gelecek. Savunma tarafındaki Moxxie karakterinin düşmanın dronlarını ele geçirmeye yarayan bir tuzak kullandığı yönünde sızıntılar var. 

Hücum tarafı karakteri Gridlock ise, Nomad'a benzer olarak, bir tuzak kullanıyor ve savunma tarafı kurulan tuzağı bir kez tetiklediğinde, bu cihazlar düşmanlara zarar verecek ve yakınlardaki müttefikleri uyaracak. Tabii bu çıkan haberler sadece söylenti karakter tanıtım videolarında her iki karekterin de özelliklerini ayrıntılı olarak görebileceğiz. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 20:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six: Siege'in yeni karakterleri kısa video ile tanıtıldı
İlginizi Çekebilir