Rainbow Six: Siege'in yeni karakterleri ve haritası için video yayınlandı

Furkan Güler 19.08.2019 - 10:11
Yeni karakterler oldukça eğlenceli.

Taktiksel FPS pazarının en çok oyuncu çeken yapımlarından bir tanesi olan Rainbow Six: Siege'in yeni karakterleri ve haritası için video yayınlandı. Yeni sezonda Kanal haritasını dereceli oyunlar için geri getiren Ubisoft, haritayı biraz değiştirmiş durumda. Haritada var olan sorunlu bölgeleri düzelten ve ortadan kaldıran geliştiriciler, Kanal haritasını dengeli bir şekilde oynanacak hale getirmiş. Diğer bir yandan bu sezonun en dikkat çeken bir başka yeniliği ise oyunun yeni karakterleri olacak. Goyo ve Amaru adını alan yeni karakterler, oyunun dengesini fazlasıyla değiştirebilir.

Rainbow Six: Siege'in yeni karakterleri ve haritası için video yayınlandı

Defans tarafına eklenen Goyo, kalkanların arkasına benzin bidonu koymasıyla ünlü olacak. Koyduğu benzin bidonları, herhangi bir hasar ile büyük bir patlama yaratıyor ve aynı Capitao'nun yaptığı gibi belli bir bölgeyi alevler içerisinde bırakıyor.

Atak tarafına eklenen Amaru'nun ise eğlenceli bir oynanış mekaniğine sahip olduğunu söyleyebiliriz. Kancası sayesinde pencerelerden direkt olarak içeri girebilen karakter, rakibine sürpriz yapmayı seven oyuncuların bir numaralı tercihi olacak. Peru ve Meksika'dan gelen bu iki karakter, Season Pass sahipleri için bir hafta önceden açılacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six: Siege'in yeni karakterleri ve haritası için video yayınlandı
İlginizi Çekebilir