Rainbow Six: Siege'in yeni karakterlerini videolu inceledik

Furkan Güler 12.09.2018 - 14:38
Maverick ve Clash oyunda ne kadar etkili?

Ubisoft'un sevilen taktiksel FPS oyunu Rainbow Six: Siege'e operasyon Grim Sky'la birlikte eklenen karakterlere yakından bakıyoruz. Karakterlerin özellikleri, ekipmanları, güçlü ve zayıf yönlerini ele aldığımız videolarda karakteri satın almadan önce kafanızda oluşan soru işaretlerini videoları izledikten sonra giderebilirsiniz. Diğer karakterlerden biraz daha farklı olan yeni karakterler, aktif olarak kullanıldıklarında kilit rol oynayabiliyorlar.

Maverick ve Clash karakterlerinin özelliklerine ve ekipmanlarına yakından bakıyoruz

Yeni sezonda oyuna Hereford Base haritasını da ekleyen UbisoftRainbow Six: Siege'in en büyük haritasını da oyunda tekrar aktif etmiş oldu. Hereford Base'i elden geçirdikten sonra oyuna ekleyen geliştiriciler, oyunun tüm karakterlerini haritada kullanılabilir bir hale getirdi.

Counter Strike Global Offensive'in en büyük rakibi olan Rainbow Six Siege, bakalım ilerleyen dönemlerde daha fazla oyuncuya hitap edecek mi? Yakın bir zamanda tamamen Türkçe olan olan oyun, ülkemiz oyuncuları tarafından oldukça seviliyor. Ayrıca Türk oyuncular, bir sonraki yılda oyuna Türk karakter eklenmesini istiyor. Bakalım Ubisoft yetkilileri, Türk oyunculara kulak verip oyuna Türk asıllı bir Operator ekleyecek mi?

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 13:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.09.2018 19:22
maverick oyunun içine etti çok net! bundan önce atağa bir karakter çıkardıklarında defansa da onun "anti" karakterini çıkarıyorlardı ve dengeyi koruyorlardı. Şu an maverick her yeri açıp kafasına göre takılabiliyor sen defansken haberin de olmuyor hiçbir şekilde tık diye ölüyorsun. çok saçmaladılar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.09.2018 19:30
Oyunun en büyük haritası Hereford derken?Themepark gibi mapler heralde başka oyunda yer alıyorlar...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.09.2018 08:36
Anasının nikahı gibi zam geldi oyuna yaaa
MK Okuru
MK Okuru 13.09.2018 22:44
iyi işte artık çoluk çocuk alamıyor oyunu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six: Siege'in yeni karakterlerini inceledik
İlginizi Çekebilir