Rainbow Six: Siege'in yeni operatörlerinden ilk oynanış videosu

Ahmet Özçilingir 20.05.2019 - 14:03
Warden ve Nøkk'un özelliklerine göz atıyoruz

Rainbow Six Siege: Operation Phantom Sight ile birlikte gelecek olan yeni operatörler  Warden ve Nøkk için beklenen oynanış görüntüleri yayınlandı. Geçtiğimiz haftalarda yeni operatörlerin özellikleri sızmıştı. Yayınlanan oynanış görüntülerine bakacak olursak sızan bilgilerin de doğru olduğunu söyleyebiliriz. Biri Amerikalı diğeri ise Danimarkalı olan operatörler Warden ve Nøkk için yayınlanan oynanış görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Rainbow Six: Siege'in yeni operatörleri için oynanış videosu yayınlandı

Savunma ve saldırı tarafında gelecek operatörlerden saldırı tarafı operatörü Amerikalı Warden, takım elbisesi ile dikkat çekiyor. Warden sis bombalarından ve flash'lardan etkilenmeyecek. Geçici olarak aktif ettiği aygıtı ile sis bombası atılan bölgeyi hiç bomba atılmamış gibi görebilecek. Aynı şekilde Blitz'in sersemleten kalkanı da Warden'a etki etmeyecek.

Saldırı tarafında gelen Danimarkalı operatör Nøkk'ün ise oldukça etkili iki özel yeteneği bulunuyor. Nøkk savunma karakteri Caveira gibi sessiz adımlarla ilerleyebilecek. Hayalet gibi görünen kamuflajı ile dikkat çeken Nøkk geçici olarak aktif ettiği aygıtı sayesinde kameralara yakalanmayacak. Sadece hareket ettiği zaman Nøkk'ün görüntüsünde bozulmalar olacak ve operatörün yeri daha rahat tespit edilebilecek. 

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.05.2019 00:38
operatörler gittikçe karikatürize oluyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.05.2019 21:25
Main olacak karakter degiller artik eskisi gibi işlevli karakter grtirmiyorlar maalesef
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.05.2019 15:35
Warden saldırı değil savunma operatörü, yanlışlık olmuş sanırsam.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six: Siege'in yeni operatörlerinden ilk oynanış videosu
İlginizi Çekebilir