Rainbow Six Siege'in yeni operatörü Maverick'ten video geldi

Ahmet Özçilingir 17.08.2018 - 10:13
Maverick duvar tanımıyor

Rainbow Six Siege'in yeni sezonu Operation Grim Sky'ın ikinci karakteri Maverick'in tanıtım videosu yayınlandı. Ubisoft North AMerica tarafından yayınlanan videoda Maverick'in özel yeteneğine de yer veriliyor. Atak karakteri olan Maverick, ekipmanı sayesinde kuvvetlendirilmiş duvarlara şerit halinde bir kesit açıp kend,ne bir görüş alanı yaratıyor.

Rainbow Six Siege'in yeni karakteri Maverick tanıtıldı

Rainbow Six Siege'in yeni sezonu kapıda. Yeni sezon Operation Grim Sky'da, iki yeni operatör olacak. Bu yeni operatörlerden ilki Clash geçtiğimiz günlerde tanıtılmıştı. Savunma tarafına gelen Clash elektrikli kalkanıyla savunma tarafının elini güçlendirecek. Operation Grim Sky'ın ikinci operatörü ise Maverick. Hücum tarafında gelecek olan Maverick, desteklenen duvarlara bir kesit açabiliyor. Böylece duvarın arkasını görmek için kendine bir alan yaratıyor. Maverick için yayınlanan videoda oynanış görüntülerine yer verilmiyor.

Operation Grim Sky ile birlikte Ubisoft, eski eski operatörlerin güçlerinde de değişikliğe gidecek. Yeni güncellemeyle Hereford Base haritası değiştirilecek. Hereford Base haritasının görünümü tamamen değişiyor. Talim alanını andıran Hereford base artık terk edilmiş bir malikaneyi andıracak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six Siege'in yeni operatörü Maverick'ten video geldi
İlginizi Çekebilir