Rainbow Six: Siege'in 3. sezonu Grim Sky'dan ilk bilgiler geldi

Ahmet Özçilingir 8.08.2018 - 10:46
Sezon 3'ün ilk görselleri paylaşıldı

Rainbow Six: Siege'in üçüncü sezonu Operation Grim Sky'dan ilk bilgiler geldi. Ubisoft, Rainbow Six Siege'in resmi twitter hesabından, üçüncü sezon Operation Grim Sky'ın ilk görsellerini yayınladı. "Bir bilinen mekan, iki yeni yüz" notuyla paylaşılan görselde Hereford yazısı göze çarpıyor. Bu da demek oluyor ki, eleştirilen Hereford haritasında, yeni sezon ile birlikte bazı değişiklikler olacak ve oyuna iki yeni operatör daha eklenecek.

Rainbow Six: Siege'in üçüncü sezonu Grim Sky'dan ilk bilgiler geldi

Rainbow Six: Siege'in yeni sezonu Grim Sky'dan ilk bilgiler geldi

Rainbow Six: Siege'in üçüncü sezonunun adı belli oldu. Operation Grim Sky. Üçüncü sezonla birlikte, oyunun en çok eleştirilen haritalarından olan Hereford haritasında değişiklikler olacak. Yeni sezonla birlikte Rainbow Six: Siege'e 2 yeni operatör eklenecek. Bu operatörlerden biri İngiliz ve kadın olacak.  Savunma tarafına gelecek olan operatör ile ilgili daha fazla bilgi paylaşılmadı. Diğer karakter ise, hücum tarafına gelecek. Erkek karakterin Amerikalı olacağı belirtildi.  Hereford Base haritasının görüntüsü neredeyse tamamen değişecek. 17 ile 19 Ağustos arasında düzenlenecek olan panellerde, Operation Grim Sky ile ilgili daha fazla bilgi paylaşılacak. Yani Türk operatör beklentileri başka bir bahara kaldı diyebiliriz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2024 00:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.08.2018 12:01
"Yani Türk operatör beklentileri başka bir bahara kaldı diyebiliriz." -- İyi de zaten bu yıl gelmeyecek ki, son sezonda Faslılar gelecek. Ubisoft her sezonda neler geleceğini bir önceki yıl bittiğinde açıklıyor. Biraz araştırın lütfen
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six: Siege'in yeni sezonu Grim Sky'dan ilk bilgiler geldi
İlginizi Çekebilir