Rakion

Özgür Yıldız 2.11.2010 - 14:07
Biraz Diablo, biraz MMO.
Diablo, MMO, PvP, 3 boyutlu... Bu isimler hoşunuza gittiyse önereceğimiz oyunu seveceksiniz. Rakion bir fantastik aksiyon MMO oyunu. Üçüncü kişi kamera açısından oynuyor ve karakterinizi hareketleriyle görebiliyorsunuz.

Rakion
Oyuna girdiğinizde 5 farklı sınıftan karakterinizi oluşturabiliyorsunuz. Bunlar Savaşçı, Okçu, Zırhlı, Ninja ve Büyücü. Her birinin farklı özelliği olan sınıflar, oynayış karakterinize de hitap ediyor. Bu farklı sınıfları 6 oyun modunda kontrol edebiliyorsunuz. Free-for-all ve birlikte oynayabileceğiniz zindanlar gibi modlarda arkadaşlarınızla düşmanlara karşı koyabiliyorsunuz. Bu modlarda bilgisayara karşı savaş verebilirken, PvP modunda da diğer oyunculara karşı dövüşebiliyorsunuz.

Rakion’a başlarken eğitim kısmını oynamanızı da tavsiye etmeden geçmeyelim. Bu kısım yeni başlayacaklar için oldukça öğretici ve Rakion’a alışmanızı sağlıyor.

Karakterlerinizin bir çok değişik özelliği bulunuyor. Bazı karakterler yanlarında dövüşlerde yardım edecek hayvanlar, özel büyüler gibi yetenekleri de bulunuyor.

Çok hızlı bir sürede indirip bilgisayarınıza kurabileceğiniz Rakion, ücretsiz olarak oynanabiliyor. Oyunun tamamen Türkçe olduğunu da ekleyelim.

HEMEN ÜCRETSİZ OYNAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ
Yorumlar 21
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 22:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rakion
İlginizi Çekebilir