Rappelz’den 2010 yılına yarışmalar ve hediyeler ile coşkulu merhaba!

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
Rappelz’den 2010 yılına yarışmalar ve hediyeler ile coşkulu merhaba!
DUBLIN, İrlanda – 14 Aralık 2009

gPotato Europe, Rappelz Türkiye maceralarına özel dopdolu bir yeni yıla merhaba programı hazırladı. Oyun içi animasyonlar ve yeni yıla merhaba hediye paketleri ile Rappelz Türkiye oyuncuların karşısına dopdolu bir içerik ile çıkıyor.

Rappelz’den 2010 yılına yarışmalar ve hediyeler ile coşkulu merhaba!


Noel Baba, Aralık ayı boyunca Rappelz topraklarında hediyeler dağıtacak. Oyunculara ekstra sihir gücü, ekstra enerji ve hayat puanı kazandıracak hediyeler ile ilgili detaylı bilgi, https://tr.rappelz.gpotato.eu adresindeki Rappelz Türkiye resmi sitesinden takip edilebilir. Hediyeler 18, 21, 24 ve 31 Aralık tarihlerinde oyuncular ile buluşacak.

Yeni yıl şenliklerinin bir diğer önemli ayağı ise, Rappelz Türkiye ekibi tarafından yaratıcı Türk oyunculara özel hazırlanan yarışmalar. Oyuncular bu eğlenceli yarışmalarda, hem eğlenecek hem de yaratıcılıklarını kanıtlayıp birbirinden değerli hediyeler kazanacaklar. 23 Aralık tarihine kadar sürecek bu yarışmalardan ilki şiir yarışması. En güzel kış kafiyelerini kaleme alan, en şair ruhlu 3 yarışmacı Rappelz Türkiye ekibi tarafından ödüllendirilecek. Diğer bir yarışma ise mutfaktaki hünerlerini konuşturmak isteyen Rappelz maceracıları için. En güzel yılbaşı yemeğini hazırlayan 3 yarışmacı, Rappelz Türkiye ekibi tarafından ödüllendirilecek. Her iki yarışmanın da birincilik ödülleri; 1 Rudolf Burnu, 5 Korunma Tozu, 3 Evcilleştirme Kalkanı, 1 Yeniden Doğuş Parşömeni. Diğer ödüller ve yarışmalar hakkında detaylı bilgi için https://tr.rappelz.gpotato.eu sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Rappelz’den 2010 yılına yarışmalar ve hediyeler ile coşkulu merhaba!


Rappelz topluluğu oyuncuların katkıları ile büyüyor
gPotato Europe tarafından kısa bir süre önce hayata geçirilen “arkadaşını davet et” sistemi ile, arkadaşını Rappelz’e davet eden yarışmacı kazanıyor. Sistem çok kolay işliyor. Arkadaş davet edebilmek için tek gereken, 10. seviyenin üzerinde bir karaktere sahip olmak. Davet edilen kişi ücretsiz gPotato Europe oyunlarından herhangi birinde 20.seviyeye ulaştığında davet eden oyuncu, 50 gPotato kazanıyor.

Facebook Rappelz Türkiye topluluğu da oyuncuların artan ilgisi ile her geçen büyümeye devam ediyor. Rappelz Türkiye ekibi, oyuncuların ilgisine teşekkür etmek için çeşitli armağanlar hazırladı. Topluluk, 1 Ocak 2010 tarihine kadar 15.000 hayrana ulaşır ise oyuncularımız bu başarıyı bir hafta sürecek olan %50 drop ve lag artışı kutlayacak. Hayran sayısı 30.000’i aşarsa oyuncularımız 100% oranında bir Lak ve 30% oranında EXP(tecrübe) bonus’larından bir hafta boyunca yararlanabilecek.

https://www.facebook.com/rappelz.tr adresinden Facebook sayfamıza üye olabilir, https://tr.rappelz.gpotato.eu/Forum/ adresinden forumlarımızı takip edebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 12:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rappelz’den 2010 yılına yarışmalar ve hediyeler ile coşkulu merhaba!
İlginizi Çekebilir