Rappelz Epic VI Resurrection geliyor

Mahmut Saral 3.06.2010 - 12:31
Rappelz Epic VI Resurrection geliyor
gPotato Europe, Epic VI’nın son bölümü olan Rappelz Epic VI Resurrection’ın gelişini gururla sunar!

Rappelz Epic VI Resurrection geliyor


Cadı Rappelz topraklarına geri dönerken oyun, yeni PvP alanı, ölüm karşılaşması arenası ve yeni, yüksek kalitede yaratıklar ile artık daha iddialı ve ağız sulandırıcı!

DUBLİN, İrlanda – 22 Ocak, 2010.

gPotato Europe yeni Rappelz genişletmesi “Resurrection”ın tüm Avrupa’da Türkçe, Fransızca, Almanca, İtalyanca ve Polonyaca olarak Şubat ayının son haftasında yayında olacağını gururla anons eder. Bu güncelleme ile oyuna taze bir soluk gelirken, oyunculara sunulan yüksek seviyeli içerik de mükemmelleşecek.

“Golden Monarch” genişletmesinin devamı olarak, Resurrection, Rappelz mitlerini keşfetmek üzere eşsiz bir maceraya doğru keyifli bir yolculuk vaat ediyor. Rappelz hikâyesi, üç ırkın; Gaia, Asura ve Deva’lar, güçlerini birleştirerek, tanrıların desteğini yeniden kazanmak üzere, cadıyı avlamak üzere yola çıkışı ile başlamıştı. Bu güncellemedeki tüm serüvenleri boyunca maceracılar, geri dönen cadıya ve onun sadık hizmetkârlarına meydan okuyacak.

Tüm Avrupa’daki Rappelz topluluğu, oyuncuların birbirleri ile savaşmasına imkân sağlayan yeni PvP sistemi, üç yeni ve güçlü yaratık ve pek çok heyecanlı yeni görev ile Rappelz macerasının keyfini çıkaracak.

Rappelz topraklarının yepyeni alanı, sihirle kuşatılmış “Ölüm Karşılaşması Arenası”nda oyuncular birbirleri ile talim yapabilecek ve birbirlerine diledikleri kadar meydan okuyabilecek. Resurrection’ın en önemli özelliklerinden biri, oyuncuların ölüm arenasında dilerler ise 63’e kadar rakip ile aynı anda savaşabilecek olması.

Ayrıca, sıra dışı yetenekleri ile 3 yeni yaratık da efendilerini bekliyor olacak. Saf ve kutsal Beyaz Unicorn, karanlık gücünü ondan yükselen ateşten anlayabileceğiniz Kara Unicorn ve Cin’in yeni, sihirler ve çeviklik ile bezenmiş formu Esrarengiz Cin. Yaratıkları evcilleştirin, sıra dışı yetenekleri ile gelecek dövüşlerde yanınızda olsunlar.

Rappelz Epic VI’nın son bölümü Resurrection, çok yakında Türkçe, Fransızca, Almanca, İtalyanca ve Polonyaca olarak yayınlanacak. Önümüzdeki günlerde açıklanacak Rappelz ile ilgili son haberler için bizi takip etmeye devam edin. Rappelz ile ilgili daha fazla bilgi için https://rappelz.gpotato.eu adresinde yer alan oyun resmi sitesini, Facebook hayran sayfasını ve Rappelz forumlarını ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 04:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rappelz Epic VI Resurrection geliyor
İlginizi Çekebilir