Rappelz Türkiye etkinliği

Merlinin Kazanı 3.10.2011 - 15:08
Beşiktaş Adeks Kafe’de mutlu anlar
gPotato Avrupa’nın ve Gamebayi’nin beraber organize ettiği Rappelz Türkiye buluşma gününde Beşiktaş Adeks İnternet Kafe, Rappelz severlerin akınına uğradı.

Sabahın erken saatlerinde başlayan ve akşam saatlerine kadar devam organizasyon her yaştan oyuncunun büyük ilgisini çekti. gPotato’dan Pazarlama Direktörü Raif Cilasun ve Topluluk Yöneticisi Raxiyaan’ın bulunduğu, ziyaretçilerin dışarıya taştığı organizasyonda oyunculara çeşitli hediyeler ve 50 TL’lik hediye kuponları verilirken, oyuncular birbirleriyle doyasıya muhabbet edip, organizasyon sonrasında eğlenceye yandaki kafede şen şakrak devam ettiler.

Rappelz Türkiye etkinliği
Oyuncular ayrıca gün boyu ücretsiz olarak Rappelz Türkiye oynama şansı yakalarken, belkide oyun içinde rekabet ettikleri diğer oyuncularla gerçek hayatta kucaklaşıp, tanışma fırsatı buldular. Rappelz severler arasında bayanların bulunması ve her yaştan oyuncu kitlesine hitap etmesi Rappelz Türkiye’nin oyuncu kitlesinin ne kadar geniş olduğunun bir ispatı gibiydi.

Rappelz Türkiye buluşma günleri sadece İstanbul’la sınırlı kalmayacak ve diğer illerde de yakın zaman içinde Rappelz severler  gPotato Avrupa ve Gamebayi’nin işbirliği ile birbirleri ile kaynaşabilecekler. Bu konudaki gelişmeleri ve oyun içindeki yenilikleri Rappelz Türkiye’nin resmi sayfası olan https://tr.rappelz.gpotato.eu/ üzerinden takip edebilirsiniz.

- Basın Bülteni
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 22:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rappelz Türkiye etkinliği
İlginizi Çekebilir