Rappelz, Türkiye'de Açık Beta Testi ile Yayında!

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
Rappelz, Türkiye'de Açık Beta Testi ile Yayında!
3 Haziran tarihinde kapalı beta testi biten Rappelz, artık tüm Türkiye'de açık beta testinde. nFlavor tarafından geliştirilen Rappelz, oyunculara eğlenceli ve sürükleyici bir fantezi dünyası sunuyor.

2.5 milyon kişi Rappelz topraklarında!

Dünya üzerinde iki buçuk milyon oyun meraklısının tutkusu olan oyun, Türkiye'ye özel bir ekip tarafından tamamen Türkçe olarak hayata geçirildi. Türkiye'deki oyuncular bu fantastik oyunu tamamen Türkçe içerik, forum özellikleri ve Türkiye müşteri hizmetleri ekibinin desteği ile kendi dillerinde oynama fırsatı buluyor.

Kapalı beta testi oyuncuları arasında yapılan anket sonucunda, ilk server'ın ismi FENIX olarak belirlendi. Oyuncular, kendilerine oyunu tanıtmak üzere kurgulanan bir dizi oyun içi etkinliğe katılacaklar. Haftanın sonunda "canavar istilaları" gerçekleşecek, "item drop" oranı %50 artacak, ilk hafta için tecrübe puanları %30 artacak.

Oyunun Türkçe versiyonunu oynamak çok kolay. tr.gpotato.eu/Account/AccReg.aspx adresinden üye kaydınızı oluşturun ve tr.rappelz.gpotato.eu/Download/Client.aspx adresinden oyun hesabınızı indirin. Rappelz, abonelik bedeli gerektirmeksizin tamamen ücretsizdir.

Rappelz'in, yüksek seviyedeki oyuncular için yepyeni "Navis Lamia" genişletmesi de içeren Türkçe versiyonu ile ilgili ayrıntılı bilgi için https://tr.rappelz.gpotato.eu adresini ziyaret edebilirsiniz.

Rappelz, Türkiye'de Açık Beta Testi ile Yayında!
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 20:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rappelz, Türkiye'de Açık Beta Testi ile Yayında!
İlginizi Çekebilir