Raptr 22 milyon oyuncuya ulaştı!

Can Arabacı 12.03.2014 - 08:59
En çok kim oyun oynuyormuş bakalım...
Bir zamanlar Xfire vardı hatırlar mısınız? Hangi oyunu kaç saat oynadınız, arkadaşlarınızın en sık oynadığı oyunlar ne vb bilgilerin kaydını tutardı. Gerçi son baktığımda Xfire hala vardı, ama kendi adıma pabucu çoktan dama atıldı bile...

Pabucunun dama atılmasının sebebiyse Raptr adında bir programdı: Xfire'ın yaptığı her işi layığıyla yerine getirmenin yanında üzerine bir de Steam, Xbox, PSN ve hatta Xfire hesaplarınızı falan birleştirip çok daha detaylı ve doğru bir sonuç almak mümkündü.

Raptr'ın yaptığı basın açıklamasına bakacak olursak Xfire'ın pabucunu dama fırlatan bir tek ben değilmişim, zira her ay ortalama 1.5 milyon yeni kullanıcının eklenmesiyle 22 milyon üyeye ulaşmayı başarmış Raptr. Son güncellemeyle birlikte AMD'yle olan partnerliğini de değerlendirip bilgisayarımızda yüklü oyunları optimize etme seçeneği ekleyen Raptr'ın CEO'su Dennis Fong şu açıklamayı yapmış:

"Oyuncuların PC tecrübelerini daha iyi hale getirmekten büyük heyecan ve mutluluk duyuyoruz. Bugün League of Legends gibi hala oynanan en popüler oyunlardan bazıları artık birkaç yıllık hale geldi ve oyuncuların birçoğu bu oyunları eski PC'lerinde oynuyor.

Biz de Raptr sayesinde oyuncuların PC'lerinin içerisinde sakladığı gücü ortaya çıkartıp, bu PC'leri o oyunları rahatça çalıştırabilecek şekilde optimize etmeyi kullanıcılarımıza bir borç biliyoruz. Oyuncularımızdan aldığımız geri dönüş de doğru yolda olduğumuzu gösteriyor, zira kullanıcı sayımız neredeyse her ay katlanarak artıyor!"


Raptr 22 milyon oyuncuya ulaştı!
Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 12:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
Raptr 22 milyon oyuncuya ulaştı!
İlginizi Çekebilir