Ratchet & Clank: Rift Apart için oynanış videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 30.04.2021 - 00:46
Geçtiğimiz günlerde Türkçe altyazı seçeneği ile geleceği resmi olarak açıklanan Ratchet & Clank: Rift Apart için 16 dakikalık oynanış videosu geldi.

Sony geçtiğimiz dakikalarda yeni bir State of Play sunumuna imza attı ve bu sunumda merakla beklenen Ratchet & Clank: Rift Apart için 16 dakikalık oynanış videosu yayınlandı. Firma zaten State of Play duyurusunda bu sunumun daha çok Ratchet & Clank: Rift Apart özelinde olacağının altını çizmişti.

Bu uzun oynanış videosundan önce 14 Mayıs'ta çıkacak Subnautica Below Zero için bir video gösterildi. Hemen arkasından ise son dönemin popüler yapımlarından biri olan Among Us PS5 ve PS4 için duyuruldu. Oyunun bu yıl içerisinde bu konsollara geleceği kısa bir video ile açıklandı.

Ratchet & Clank: Rift Apart için oynanış videosu geldi

Bu iki kısa duyurunun ardından ise Ratchet & Clank: Rift Apart için uzun bir oynanış videosu ile karşılaştık. Bu videoda hem Ratchet hem de seriye yeni katılan Rivet karakterinin oynanışına yer verildiğini görüyoruz. Hemen hemen benzer özelliklere sahip olan iki karakter animasyon konusunda birbirinden ayrılacak gibi duruyor. örneğin Ratchet havada süzülürken botlarını kullanırken Rivet ise tesadüfen karşılaştığı Clank sayesinde havada süzülecek gibi duruyor. Türkçe altyazı desteğine de sahip olan oyunun 11 Haziran'da çıkacağını da hatırlatalım.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 02:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2021 15:28
Animasyon film kalitesinde game play yapmış adamlar. Helal olsun.
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2021 12:26
Gerçekçi olsun diye takmışınız kardeşim. Bu oyunun neresini gerçekçi yapsınlar. Oyun 2002 den beri Sony Exc. 2016'da Animasyon filmi ve onu takip eden oyunu ile hikayesini remake yaptılar. Animasyon filminin takip ettiği oldan gitmesi normal. Bence gayette güzel yapmışlar.
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2021 11:32
aynen öyle
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2021 17:41
Diğer oyunlarda animasyon işte takıldığmız sorunda bu değişen bi şey yok...Yeni nesil konsollar niye çıkar grafikleri daha çok gerçeğe yaklaştıralım diye ama burda uyanık sony ve microsoft konsollarını dahada animasyon dünyasına göre donanım koyuyorlar gerçeğe bilerek yaklaşmıyorlar sorun bu zaten
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ratchet & Clank: Rift Apart için oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir