Ratchet & Clank: Rift Apart PS5 için duyuruldu

Özgür Deveci 12.06.2020 - 22:32
Insomniac tarafından geliştirilen ve Sony tarafından yayınlanacak aksiyon platform oyunu Ratchet & Clank: Rift Apart, PlayStation 5 için özel olarak duyuruldu.

Sony’nin PlayStation 5 "Oyunların Geleceği" etkinliğinde duyurulan oyunlardan birisi de Ratchet & Clank: Rift Apart oldu. Marvel’s Spider-Man oyununun geliştiricisi Insomniac Games, yeni nesle Ratchet & Clank ile "Merhaba" dedi. Geliştirici firma oyunu yepyeni bir boyutlar arası macera olarak nitelendirdi. Rift Apart, 2016'da PlayStation 4 için reboot edilen Ratchet & Clank oyununun devamı niteliğinde olacak. Ayrıca oyunda Ratchet'in kadın versiyonu gibi bazı yeni karakterlerde yer alacak.

Insomniac Games tarafından geliştirilen Ratchet & Clank: Rift Apart, PlayStation 5'in ultra yüksek hızlı SSD'si ve DualSense kablosuz kontrolcüsü ile yepyeni yıldızlar arası bir macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor. PS5’in ultra yüksek hızlı SSD'si sayesinde oyuncular, oyun esnasında farklı boyutlar arasında sorunsuz bir şekilde seyahat edebilecek. Buna ek olarak DualSense, dokunsal geri bildirimi ve uyarlanabilir tetikleyicileri ile savaşa hayat verecek.

Ratchet & Clank: Rift Apart PS5 için duyuruldu

Ratchet & Clank: Rift Apart PlayStation 5 için duyuruldu

Insomniac Games tarafından geliştirilen oyun PlayStation 5'e özel olarak çıkacak. Serinin 10. oyunu olma özelliği taşıyan yapım, yepyeni bir oynanış mekaniği ile birlikte geliyor. Oyunda ormanlık alanlardan, fütüristik siberpunk şehirlere, tarih öncesi dinozorlar döneminden, geleceğin teknolojik şehirlerine kadar birçok mekanda boyutlar arası geçiş yapabileceğiz. Tabii baş belası düşmanlarımız yine karşımızda olacak. Yayınlanan duyuru fragmanına baktığımızda yine enfes bir Ratchet & Clank oyunu ile karşı karşıya olduğumuzu söyleyebilirim. Açık konuşmak gerekirse ben bu oyunu Insomniac'tan beklemezdim. Nihayetinde ellerinde başarılı satış rakamlarına ulaşmış bir Spider-Man oyunu varken maskot oyunu duyurup oldukça niş bir kitleye hitap etmeleri gerçekten takdire şayan. Bu arada sunumda oyunun hem fragmanı hem de oynanış görüntüleri yayınlandı. Yayınlanan duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Sony’nin PlayStation 5 konsolunu tanıttığı etkinlikte Ratchet & Clank: Rift Apart haricinde daha birçok oyunda duyuruldu. Aralarında bizi şaşırtan oyunlar olduğu kadar, heyecanladığımız ve ağzımızı açık bırakan oyunlarda oldu. Buna ek olarak PlayStation 5 için duyurulan diğer oyunları merak ediyorsanız buradan bakabilirsiniz.

Oyunun çıkış tarihi ise açıklanmadı. Son olarak siz bu oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Kimler Ratchet & Clank: Rift Apart'ı merakla bekliyor? Yayınlanan videoda gözünüze çarpan detayları yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 03:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.06.2020 17:29
Ben serinin baş karakterinin farklı versiyonlarını görebildiğimiz çoklu evren mantığını hep sevmişimdir. Ayrıca genel olarak bayan karakterlerin serilerde daha büyük potansıyale sahip olduğunu düşünmüştüm .Şimdi paralel evrende baş roldeki karakterlerin dişi versiyonları ile karşılaşması iyi fikir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.06.2020 02:25
En güzel oyun buydu
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ratchet & Clank: Rift Apart PS5 için duyuruldu
İlginizi Çekebilir