Raya ve Son Ejderha'nın Türkçe dublajlı fragmanı yayınlandı

Özgür Deveci 27.01.2021 - 15:00
Carlos López Estrada ve Don Hall imzasını taşıyan Disney animasyonu Raya ve Son Ejderha'nın Türkçe dublajlı fragmanı yayınlandı.

Carlos López Estrada ve Don Hall imzasını taşıyan Disney animasyonu Raya ve Son Ejderha'nın Türkçe dublajlı fragmanı yayınlandı. 5 Mart 2021 tarihinde Disney Plus'ta yayınlanacak film, ülkemizde de aynı gün vizyona girecek. Star Wars'un yıldızlarından Kelly Marie Tran'in başkahramanımız Raya'ya hayat verdiği filmin seslendirme kadrosunda, Awkwafina, Gemma Chan, Alan Tudyk, Daniel Dae Kim, Sandra Oh ve Benedict Wong gibi isimler yer alıyor.


Disney yapımı filmin yönetmenliğini Meet the Robinsons, Big Hero 6, The Princess and the Frog ve Moana gibi animasyon filmleriyle tanıdığımız Don Hall ve Blindspotting, Legion ve Summertime ile izleyicinin karşısına çıkan Carlos Lopez Estrada üstleniyor. Raya ve Son Ejderha, yalnız bir savaşçı olan Raya'nın 500 yıl sonra Lumandra'yı yeniden tehdit eden Druun adlı canavarları durdurmak için son ejderhanın izini sürmesini konu alıyor.

Raya ve Son Ejderha'nın Türkçe dublajlı fragmanı yayınlandı

Raya ve Son Ejderha yakında sinemalarda!

Animasyon filminin Türkiye dağıtımını üstlenen UIP Türkiye'nin açıklamasına göre filmin konusu şu şekilde: Uzun zaman önce Lumandra'nın fantastik dünyasında insanlar ve ejderhalar uyum içinde birlikte yaşarlardı. Ancak Druun olarak bilinen canavarlar ülkeyi tehdit ettiğinde, ejderhalar insanlığı kurtarmak için kendilerini feda ettiler. Şimdi, 500 yıl sonra, aynı canavarlar geri döndü ve onları sonsuza dek durdurmak için son ejderhayı bulmak yalnız bir savaşçı olan Raya'ya düştü. Raya, yolculuğu boyunca dünyayı kurtarmak için ejderha sihrinden çok daha fazlasının gerektiğini öğrenecektir.

Raya ve Son Ejderha, 5 Mart 2021'den itibaren sinemaların yanı sıra Disney Plus platformunda 29,99$ fiyat etiketiyle premium erişime açılacak. Son olarak filmin yayınlanan Türkçe dublajlı fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 16:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
Raya ve Son Ejderha'nın Türkçe dublajlı fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir