Razer Blackwidow V4 %75 modeli duyuruldu

Ersin Kılıç 18.08.2023 - 13:14
BlackWidow V4 %75 klavye, yalnızca oyun özellikleriyle değil, aynı zamanda derin dokunma ve işitsel deneyimiyle de öne çıkıyor.

Razer yaptığı açıklama ile Razer Blackwidow V4 %75 modeli hakkında ilk detayları paylaştı. Alüminyum yapıda olan bu klavye conta monteli plakaya, çalışırken değiştirilebilir soketlerle hazırlanmış tuşlara, yepyeni dokunsal mekanik anahtarlara ve kendi sınıfında kalıcı bir deneyim için canlı Razer Chroma RGB özellikleriyle de dikkat çekiyor. Klavye hakkında verilen tüm detaylar şu şekilde;

Razer Blackwidow V4 %75 

Hem siyah hem de beyaz renk gruplarıyla gelen Razer BlackWidow V4 75%, daha fazla kişiselleştirme için 3 veya 5 pimli anahtarlarla uyumluluk sunar. Yenilikçi soketli PCB tasarımı, kullanıcıların önceden yüklenmiş anahtarları kendi seçtikleri mekanik alternatiflerle sorunsuz bir şekilde değiştirmesini sağlayarak klavyelerinin hissi ve yanıt verebilirliği üzerinde mutlak hüküm sunar. 

Razer Blackwidow V4 %75 modeli

Razer'ın tamamen yeni Turuncu Dokunsal Mekanik Anahtarları Gen-3 ile önceden yüklenmiş olarak, daha yüksek bir çarpma noktasına ve her tuş vuruşunda yankılanan daha temiz bir ses profiline sahiptir. Önceki nesle göre yapılan bu iyileştirmeler, modern oyuncuların can attığı üstün dokunsallık arzusuyla örtüşüyor.

Üstün Yazma Dinamikleri ve Akustik Hassasiyet

BlackWidow V4 75%, conta monteli bir FR4 plakası ile titizlikle tasarlanmıştır, ayrıca iki kat ses sönümleme köpüğü içerir. Katmanlardan biri bantla güçlendirilmiş baskılı devre kartı (PCB) ile FR4 plakası arasına sıkıştırılmış, diğeri ise istenmeyen ping ve yankılanmayı azaltmak için kasanın altına yerleştirilmiştir.

Plakaya monteli dengeleyiciler, istenmeyen tıkırtı seslerini etkili bir şekilde azaltırken daha yumuşak tuş hareketi için fabrikada mükemmel şekilde yağlanmıştır. Ek olarak, bu klavyenin PCB'si, kullanıcıların stok dengeleyicileri değiştirmeyi seçmesi durumunda vidalı sabitleyicileri desteklemek üzere tasarlanmıştır. Bu nedenle BlackWidow V4 75%, tam ve tatmin edici bir sesle yankılanan hafif, dengeli tuş vuruşları sunarak benzersiz bir yazma deneyimi sunar.

Razer Blackwidow V4 %75 modeli

Klavyenin %75'lik yalın düzeni, oyuncuların tüm temel tuşlara sahip olmasına imkân verirken fareyle maksimum manevra alanı elde etmelerini sağlar. Sağlam bir 5052 alüminyum alaşımlı çerçeveyle kaplanan bu ürün, estetikten ödün vermeden uzun ömürlülüğü destekler. Razer Chroma RGB™ ile 2 taraflı alttan aydınlatma ve tuş başına aydınlatma ile güçlendirilen klavye, her türlü savaş istasyonunu estetik bir başyapıta dönüştürecek.

Olağanüstü Oyun Özellikleri

Çok işlevli silindir ve ortam tuşları, oyuncuların tüm eğlence ihtiyaçları için rahatlığın keyfini çıkarmasını sağlar. BlackWidow V4 75%, özünde 8000Hz'e kadar yoklama hızı, Razer Synapse aracılığıyla tamamen programlanabilir tuşlar, Doubleshot ABS Keycaps, N-tuş rollover ve anti-ghosting gibi birinci sınıf oyun özellikleriyle dolu bir klavyedir.

Razer Blackwidow V4 %75 modeli

Topluluk geri bildirimi ve tutkunun doruk noktasından hazırlanan BlackWidow V4 75%, Razer'ın dünya çapındaki oyuncuların toplu çağrısına verdiği yanıttır. Bu klavyenin her ayrıntısı, Razer'ın topluluğunu inovasyona dayalı araçlarla güçlendirmeye yönelik amansız çabasını anlatmaktadır. 

Halihazırda BlackWidow V4 Pro,   BlackWidow V4ve BlackWidow V4 X gibi titanlarla dolu BlackWidow V4 panteonundaki en son efsane olan bu klavye, Razer'ın taahhüdünün bir göstergesidir. Her tuş vuruşu "Hassasiyet, kalite ve bir parça cüret ile şekillendirilmiş benzersiz oyun deneyimleri" sözümüzün bir kanıtıdır.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 15:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.08.2023 15:17
Razer yapiyor bu işi abi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Razer Blackwidow V4 %75 modeli
İlginizi Çekebilir