Razer, CES 2022'de yeni ürünlerini duyurdu

Ersin Kılıç 7.01.2022 - 11:27
Oyuncu aksesuarları dışında farklı ürünlere de odaklanan Razer, özelleştirilebilir oyuncu masası dışında birçok duyuruya imza attı.

Razer, dünyanın en büyük tüketici teknolojisi fuarı olan CES 2022'de yeni konseptleri ve daha önce hiç görülmemiş ürünlerini tanıtırken birkaç heyecan verici duyuru yaptı. Central Hall'da 15076 numaralı stantta yer alan Razer, en yeni For Gamers. By Gamers. ürünlerini sergileyerek CES'te 'ilgi odağı olma' geleneğini sürdürüyor. 

Razer, CES 2022 duyuruları

Yeni Razer Blade modelleri tanıtıldı

Razer, CES 2022'de yeni ürünlerini duyurdu

Oyuncular ve içerik oluşturucuları için dünyanın en hızlı dizüstü bilgisayarları olan Razer Blade 14, Razer Blade 15 ve Razer Blade 17, şimdi yakın zamanda duyurulan NVIDIA® GeForce RTX® 30 Serisi Dizüstü Bilgisayar GPU'ları ile RTX 3080 Ti'ye kadar ekran kartları ile donatıldı. Yeni güncellemeler aynı zamanda çığır açan DDR5 belleği de içerirken, 4800 MHz'e varan olağanüstü saat hızları ve hem AMD®? hem de Intel®?'den son teknoloji işlemci geliştirmeleri sağlıyor.

Razer, Project Sophia ve Enki Pro Hypersense duyuruldu 

Razer, CES 2022'de yeni ürünlerini duyurdu

Razer, dünyanın ilk tamamen modüler oyun masası konsepti olan ve her kullanıcının ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde uyarlanan Project Sophia'yı tanıttı. Razer ayrıca, kullanıcıların oyun atmosferinin yeni boyutunu deneyimlemelerine olanak tanıyan, yüksek kaliteli dokunsallık içeren gelişmiş oyun koltuğu Enki Pro HyperSense'i de tanıttı.

Chroma RGB PC platformunun ötesine geçiyor

Razer, CES 2022'de yeni ürünlerini duyurdu

Razer, kullanıcıların nihai sürükleyici akıllı ev deneyimi için PC ve mobil ekosistemlerdeki tüm bağlı cihazlarını yerel olarak kontrol etmeleri ve özelleştirmeleri adına tek bir adrese sahip olmalarını sağlayan Razer Akıllı Ev Uygulamasını duyurdu. Razer ayrıca akıllı ev endüstrisindeki donanım ortaklarına ürünlerini Razer ekosistemine entegre etmeleri için açık bir davet olan Razer Chroma Akıllı Ev Programını da duyurdu.

Razer ve Fossil oyuncu odaklı akıllı saatlerini duyurdu

Razer, CES 2022'de yeni ürünlerini duyurdu

Razer, önde gelen saat üreticisi Fossil ile sınırlı sayıda üretilecek akıllı saat Razer X Fossil Gen 6 Smartwatch'ı piyasaya sürmek için yaptığı iş birliğinin haberini paylaştı. Ortak markalı giyilebilir cihaz, Fossil'in bugüne kadarki en yenilikçi akıllı saat platformu olan ve merakla beklenen Fossil Gen 6'dan yararlanıyor. Ayrıca üç özel Razer saat kadranının yanı sıra iki şık değiştirilebilir kayışa sahip olacak. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 11:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.01.2022 13:51
o masa neymiş öylee :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Razer, CES 2022'de yeni ürünlerini duyurdu
İlginizi Çekebilir